onsdag, mars 22, 2006

Ur ett förtroendeperspektiv är den här klädseln på en presskonferens inte helt klockren

16 kommentarer:

deep|ed sa...

*asg* Så sant!

Annika sa...

Eller så är det precis tvärt om... Något säger mig att den här bilden kommer att spridas och låta tala om sig. Eh?

Magnus sa...

Det känns som väldigt länge sedan Truman Capote och hans vänner dinerade på eleganta La Côte Basque.

SANDRA sa...

pfffffffahahahahahahahaha!

Kattis sa...

Jag tänkte ungefär samma sak då jag såg det på TV... den ger en inte fjärilar och sockervaddskänsla i magen direkt!

eff sa...

De borde gjort pussmunnar eller glada leenden på sina fina ansiktsmasker.

Det känns i ärlighetens namn inte speciellt mycket mindre trovärdigt än de flesta andra presskonferenser. Det är säkert Paul Ronge som har klippt hålen i de vita huvorna också. Det är bara grader av falskhet, alltihop.

Goesta sa...

Det finns något i bilden som gör att ens förtroende för dem bara blir sådär halvhögt.

/Goesta

Anders Rylander sa...

Vill man inte bara gå fram till dem och ge dem en bamsekram, stryka dem över baskern och med faderlig röst säga "-Seså, nu är pappa här. Nu blir allt bra ska du se"?

Märkligt...

Pelle K sa...

Å andra sidan var ju det de berättade mer glädjande än väldigt många andra presskonferenser! Så vi kan väl därmed komma överens om att klädsel inte har någon betydelse?

Anonym sa...

Pelle K - jaha du, så du gillar terrorister du? Eller ens litar på vad de säger? Ung. lika illa. Väx upp, snälla lilla du.

Anonym sa...

Det finns få kommentarstrådar i bloggsfären som så fort någon levererar en avvikande åsikt spårar ur i klappandes på andras huvuden som vore de mindre vetande. Nu senast i kommentaren före mig, riktad till Pelle K.

Din kommentar till honom är ju så låg att man tar sig för pannan. Det är ju för f-n en aspekt på det som alla andra. Tror inte Pelle K sitter och gör vågen där hemma och sväljer allt som ETA säger men faktum ÄR att den här aktionen är den första i sitt slag från deras sida...och det bör välkomnas vare sig man tror på det eller inte.

Jag kan ju hålla med om det komiska i det hela, men man ska också komma ihåg att det inte riktigt är läge för ETA att demaskera sig än med tanke på vad den spanska staten har på dem. Jag skulle ju, i händelse av att jag skulle hänfalla åt terrorism, knappast dyka upp i finaste gåbortkostymen den dagen jag är beredd att lägga ner vapnen. Dom har ju faktiskt en del på sitt samvete... Men den ser kul ut. Vuxna män i KKK-uniform ser alltid lite festliga ut.

Väljer att vara anonym också för övrigt. Less på att få mitt mailkonto spammat.

/Radio Free Europe

Anonym sa...

Och av ngn anledning väcker alla former av kritiskt bemötande som inte levereras från yttersta vänsterhåll vildsint ont blod i kommentarerna här...konstigt det. Pelle skrev: "var ju det de berättade mer glädjande än väldigt många andra presskonferenser". Att en samling blodiga mördare i KKK-garb påstår att de nu tänker sluta mörda (förmodligen givet att vissa villkor uppfylls förstås, annars får vi se hur det blir med icke-mördandet) uppväcker alltså en så barnslig lycka i Pelle? Nog f-n är det väl då befogat med lite nedlåtande huvudklapp! Om man inte är en sån som gillar att relativisera terrorism ("de är nog desperata de små liven", "trasiga leksaker", "allt är dumma USAs fel" etc) kan man inte rimligen annat än hånle och skaka på huvudet.

Anonym sa...

Har inte sett Pelle ge uttryck för barnslig lycka...

/RFE

Anonym sa...

Bakgrunden till min kommentar var att man i Spanien mottog presskonferensen med glädje, medan man här diskuterar det opassande i klädseln.
Jag uppfattar påhoppet ovan som ett uttryck för den attityd som framkallar desperat terrorism, dvs att man inte lyssnar på vad människorna har att säga.
Jag är självklart mot terrorism och gläds om den försvinner.

Anonym sa...

"Den attityd som framkallar desperat terrorism"!!?! hahahaha! OK, du som vet så mycket, fram med bevisen tack. Samtidigt kan du ju försöka bevisa varför skattehöjningar och allmän sjukförsäkring i tex Afrika skulle minska Al Qaidas lust/möjligheter att spränga upp folk i Allahs namn. Bara sätt i gång.

Johan Ingerö sa...

Det är ju det jag saagt hela tiden! Utomjordingarna finns mitt ibland oss!