lördag, mars 04, 2006

Tjock-Steffe på nya äventyr

Nu har den här historien gått från att vara ett 1800-talsdrama om klass och moral till en modern sidvändar-thriller med terrorismförgreningar. Alltihop fortfarande med "Tjock-Steffe" och den tyske försvunne bekantskapen "Dietrich" i mitten. Här finns mer att läsa, och i LA-times kommer nya avslöjanden varje dag. Två oidentifierade män som dyker upp minuter efter kraschen och visar upp homeland-security-brickor för att byta några ord med Tjock-Steffe och sedan går sedan upp i rök! Jag dör av spänning.

Uppdatering: Här är en riktig Steffe-grävare (den gammeldags journalistiska varianten alltså).

6 kommentarer:

Anonym sa...

Sveriges bästa kriminalreporter Christer Berglund hade ett fantastiskt reportage om Stefan & hela Uppsalamaffian i Magazine Café för typ 7-8 år sen.

The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman sa...

Vilken revansch för Tjock-Steffe, nu är han "deputy commissioner of the department's anti-terrorism unit". Snacka om att sätta bocken som örtagådsmästare

Anonym sa...

Verkligen en underbart märklig historia! kan knappt vänta på nya uppdateringar.

Jessica sa...

Och nu kan han vinna Guldägget:

Artikel i Resumé

Anonym sa...

Kolla upp vem som tog hand om henne ! Kent Melmblom som manager, han kommer från uppsala och har en historia ! Med uppsala-maffian bl. a!Ingen fin kille - kaka söker maka??Och Expressen köpte det - rakt av!

Anonym sa...

LEILA K alltså - tillbaks enligt kvällstidningarna !!!!!