lördag, mars 04, 2006

Tjock-Steffe på nya äventyr

Nu har den här historien gått från att vara ett 1800-talsdrama om klass och moral till en modern sidvändar-thriller med terrorismförgreningar. Alltihop fortfarande med "Tjock-Steffe" och den tyske försvunne bekantskapen "Dietrich" i mitten. Här finns mer att läsa, och i LA-times kommer nya avslöjanden varje dag. Två oidentifierade män som dyker upp minuter efter kraschen och visar upp homeland-security-brickor för att byta några ord med Tjock-Steffe och sedan går sedan upp i rök! Jag dör av spänning.

Uppdatering: Här är en riktig Steffe-grävare (den gammeldags journalistiska varianten alltså).

7 kommentarer:

Vega sa...

Sveriges bästa kriminalreporter Christer Berglund hade ett fantastiskt reportage om Stefan & hela Uppsalamaffian i Magazine Café för typ 7-8 år sen.

The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman sa...

Vilken revansch för Tjock-Steffe, nu är han "deputy commissioner of the department's anti-terrorism unit". Snacka om att sätta bocken som örtagådsmästare

Petter sa...

Verkligen en underbart märklig historia! kan knappt vänta på nya uppdateringar.

r8n sa...

Tackar, men mycket till grävare är svårt att vara från ett skrivbord i fel land... Människan är ju dock en guldgruva av märkliga historier. Jag kommer faktiskt ihåg det där reportaget i Cafe, tror till och med att tidningen ligger i någon påse på barndomshemmets vind - måste hem och leta...

Jessica sa...

Och nu kan han vinna Guldägget:

Artikel i Resumé

Anonym sa...

Kolla upp vem som tog hand om henne ! Kent Melmblom som manager, han kommer från uppsala och har en historia ! Med uppsala-maffian bl. a!Ingen fin kille - kaka söker maka??Och Expressen köpte det - rakt av!

Anonym sa...

LEILA K alltså - tillbaks enligt kvällstidningarna !!!!!