tisdag, mars 14, 2006

Nakenchock!

Det här sätter diskussionen om nyliberala pyjamasbloggare i perspektiv. Var finns nakenbloggarna? Och har de en gemensam politisk etikett? Kan det förresten verkligen vara så att var tredje hemarbetande man och varannan hemarbetande kvinna aldrig duschar? (För kvinnor finns iofs en öppning i och med formuleringen att de "inte duschar hemma". De kanske alltså duschar någon annanstans då och då.)

6 kommentarer:

Gunilla Brodrej sa...

Nakenbloggarens föregångare:
http://www.allposters.com/gallery.asp?aid=643895127&c=&search=Carl+Larsson&GCID=s15100x017&KEYWORD=%5BCarl+Larsson%5D

Gunilla Brodrej sa...

Jag är hopplös på teknik, ingen kommer någonsin att orka prova den där länken ovan, det är i alla fall Carl Larssons "Modellen skriver vykort", som jag har uppsatt vid mitt skrivbord.

odenplan.nu sa...

Jag tror ickeduschande nakenjobbare är överrepresenterade i Frankernas rike...därav den något missvisande statistiken.

Bara en teori...

deep|ed sa...

Hehe... tyvärr fuckade BLogger upp sig när jag läste den där nyheten. Något för bröderna Härén att ta upp i sin "härarbetes"-teori. Distansarbete är miljövänligt - det går åt mindre vatten och kläder slits mindre...

Nakenbloggning var mycket på tapeten för ett år sen eller om det var längre sedan. Har för mig att mymarkup-Erik och Suburbia skrev en hel del om det. Just det faktum att ingen kan se en bakom skärmen.

King ink sa...

Jag hörde iofs om en kollega som erkände att han hade bränt sig på magen av sin laptop på sitt hotellrum...eeehhh...

Jake sa...

90-talets relaxade arbetsformer har kommit tillbaka, men The Nudist on the Late Shift har flyttat hem... Nietschzeanska eviga återkomster... plus ca chance...