måndag, oktober 02, 2006

La Ekberg


I början av sommaren fick jag en av de finaste komplimangerna någonsin när nån sa att jag såg ut som Anita Ekberg. Jag satt visserligen på kanten av en fontän när det hände, men oavsett hur sanna de var tog jag orden till mitt hjärta.

Är det någon som vet om och i såfall var man kan få tag på Anita Ekberg fantastiska sommarprogram från förra året?

7 kommentarer:

Dennis sa...

Du kan ladda ner mp3-fil här. Men det är ingen musik med.

Anonym sa...

Med musk finns det på hubbar här och där.

Isobel sa...

Ojoj, nu känner jag mig som en Linda Skugge-bloggare som inte klarar av att googla själv. Men jag letade på sr och hittade inte förra årets program! Tack i alla fall. Om någon snäll själ vill får ni gärna berätta var jag hittar programmet med musik och allt. "Här och där" hjälper inte så mycket för en (uppenbarligen) sökanalfabet som jag tyvärr.

Anonym sa...

Prövat google?

Lenin sa...

Någon på Vänsterhubben (vansterhubben.no-ip.com m DC) har det (sök på "Ekberg sommar") och man behöver inte vara kommunist för att gå in där, däremot är det totalförbjudet att tipsa Henke Pontén.

nb sa...

förtjusande bild. terapi osv.

Anonym sa...

ISOBEL! Om Du inte lyckas hitta Anita Ekbergs Sommarprogram (från 17/7 -05) på något vis, så har jag det inspelat på kassettband, men tyvärr hade jag bara ett 60 min. band, så allt är ju inte med. Kanske bättre än inget? Hör av Dig, i fall Du önskar en avspelning och till vilken adress?
Mvh, Christobel