fredag, oktober 06, 2006

Jag är lite bakis efter en gårdagskväll med Bang-fest och middag på Pelikan med bloggkändisar, nattklubbschefer och popkulturskribenter, sen vin och drinkar på Centro, Riche, Spy Bar. På det mittersta stället fick jag en puss av Björn Runström, två rätt okända män sa att jag var vacker och jag hälsade på en glad johan Kinde och en sjukt sur Olle Ljungström. Kanske återkommer jag med mer detaljer. Här är en suddig bild så länge.


Förresten är jag rätt nöjd med den nya regeringen. Men varför varför varför kunde inte Birgitta Ohlsson ha fått den posten som Tobias Billström fick? Hon är bättre, snyggare, tycker klokare saker och är minst lika etablerad. Frågan är om Billström kvoterades in som moderat eller som man?

24 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med. Birgitta är bäst!

Katrine Kielos sa...

gillar då inte alls Birgitta Olsson, men hursomhelst: familjepolitiken under kristdemokratisk ledning? hur känns det alla ni borgerliga "feminister"? (ja jag är bitter och jag tänker vara det ett tag)

Anonym sa...

det finns inga bloggkändisar. jesus kristus.

crfn sa...

word katrine

Elin sa...

Bilden var lite suddig men du ser sjukt snygg ut Isobel, särskilt urringningen.

m sa...

jämställdhetspolitik under nyamko sabuni... huuu jag ryser.
för att inte tala om hon dessutom ska ha hand om integrationspolitiken (det ordet kan vi prata om en annan gång).


jag vet inte vilket som är värst. och så den där timbrokvinnan till kulturminister.
good buy public service.

Anonym sa...

Billström kvoterades så klart in för att han var bög. Carlgren också.

Kanske får vi se två bögar dansa på nobelfesten? Det vore typ en miljon PK-poäng till alliansen

Anonym sa...

Du är otroligt snygg, Isobel. Vem är skatan bredvid dig?

Ninni sa...

anonymous III: herregud, det är väl ingen skata - det är väl allas vår Katrine?

Anonym sa...

Nu slutar jag läsa den här bloggen. Men du har säkert många andra läsare som tycker det är kul att läsa om ert oerhört spännande liv i Stockholms mediekändis-ankdamm. Bohemer med bostadsrättskontrakt och kontakter. Och som vill se hur snygg du ser ut på foto. Narcissism är bara förnamnet. Jag trodde att du var kulturintresserad, men nej, du är nöjd med ministrarna och nämner inte med ett ord skandalvalet Cecilia Stegö Chilo.

Isobel sa...

Hejdå och tack för den här tiden. Kom i håg att ta med dig din obearbetade ilska när du går.

Ni andra kommer kanske så småningom få läsa något om den nya regeringen (på svt.se kan man se Studio 24 där jag i fredags kommenterade just detta - ett samtal där för övrigt Åsa Linderborg hävdade att en del av den nya regeringens politik gick ut på att fler barn skulle dö), något om hur Kerstin Avemos vidunderliga röst, något om värdet av oxkinder och märgben och kanske rent av något om när jag umgås med människor som bor i bostadsrätt.

tönten sa...

ninni har helt rätt. är det nån som är snygg på den bilden så är det ju katrine.

Isobel sa...

Å, jag borde förstås ha kommenterat det också, men jag tyckte att det var uppenbart hur fånigt det var att kalla gourgeous K för skata. Men det är så lätt för det gamla vanliga kvinnohatet att komma fram. Här som överallt annars.

nyckfull.net sa...

men åh! jag skulle ju vara först med att säga att ni är snygga! fast well om fler hakat på den åsikten betyder det ju att JAG har rätt.

Rolf Ren sa...

Mmmm, din min när du tittar på Åsa Linderborg talar är obetalbar. En snygg kombination av uttråkning och skepticism.

Anonym sa...

Well, varför tycker vissa alltid att kvinnor ska ha företräde? En del repeterar alltid det tjatiga "den patriarkala maktstrukturen". De tror att de är så självständiga, men de upprepar bara ett mantra. Tro inte att alla vi kvinnor är feminister - då tar ni grundligt fel. Vi finns som gillar män, kom ihåg det. Så tråkigt om allting ska vara 50/50.
Tyvärr : måste få vara anonym. Tråkigt, fegt, jag vet. Men vill inte ha en stämpel på mig som "reaktionär".
Doften av viol.

Anonym sa...

åsa var som vanligt affekterat briljant. isobel hade en indieframtoning (armarna i kors och dålig hållning) som kändes malplacé so to speak.
sofia nerbrand är ju en ättling i rakt nedstigande led från maria abrahamsson; humorlös och inte speciellt intelligent.

Anonym sa...

PATTAR!!!!!

Anonym sa...

har katrine kielos bara ett linne eller+

Anonym sa...

Heja karlar!
Håller med "Doften av viol" att det finns många kvinnor, som gillar män och anser att karlar passar bättre än fruntimmer inom politiken. Feminismen har blivit något riktigt trist! Anser Isobel att kvinnor ska ha företräde för att de är snyggare? Kanske har de inte alltid så mycket mer att komma med då? Kompetens behövs också inom politiken!
Förgätmigej

Isobel sa...

Så länge antifeminismen ser ut som a)inläggen från "doft av viol" och "förgätmigej"
b)inlägget från den anonyme 5.24
så känns det inte som att man som feminist behöver oroa sig så särskilt mycket.

Tyvärr är det förstås en vanföreställning. Man måste oroa sig ändå. Det är verkligen sorgligt.

Anonym sa...

Isobel! Måste få fråga, av vissa anledningar, kan du gå in och kolla oss som skickar mejl?? Är inte "vitsen" med "Anonymous" just att man SKA/VILL vara anonym??!!
I annat fall kan ni ju gå in i stil med Stasi och "kolla upp" vilka personer som har avvikande åsikter?
När var hur vem.

Isobel sa...

Om du menar kommentarer antar jag att man skulle kunna kolla upp ip-numren på dem som är inne på bloggen och jämföra med exakt när olika kommentarer gjordes, men det funkar nog isåfall mer om man har få besökare. Jag vet inte riktigt hur man gör för att ta reda på vem som har vilket ip-nummer, men det kan säkert något it-snille förklara.

Anonym sa...

I.

jag sur. vill aldrig bli så igen. förlåt. minnet är lite grumligt, men efter 2 timmars terriermässig avhyvling av Monique kan även de största valar stranda.

mvh Olle (typ puss o kram också)