lördag, april 01, 2006

Vilken kvinna

Katrine har fel. Fröken Sverige är en alldeles för futtig arena för henne. Där vill de ha fräscha tjejer med fruktig parfym, beige ögonskugga och bra bordsskick. Inte assnygga feminister med filmstjärneglamour, lesbisk fanclub och Pär Nuder-fetisch.

Okej, det sista tycker jag också är rätt mystiskt men bortsett från det, och framförallt bortsett från att jag i vanliga fall inte går igång på tjejer, var ansöker man om medlemskap till den där klubben?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har alltid varit svag för gott bordsskick och klassiska manners.Så jag vette faan om jag ska vara ärlig... Men kan hålla med om att Katrine åtminsone SER tilltalande ut. Fast det brukar ju inte vara ett kriterium som just feminister brukar förkasta...

Anonym sa...

/RFE

(såklart)

Donvader sa...

Hmmnn... nej, jag låter bli.

kapple sa...

Vem vill inte ha en fanclub?

Goesta sa...

Jag måste nog också gå med i den där fancluben.

/Goesta

Anonym sa...

"Libertas" som etikett för sossefeminister? När kommer nassetidningen "Shalom"? Eller APK-organet "Fri företagsamhet"? Lite samma tanke med det namnet som en gång med "Tyska Demokratiska Republiken" kanske.

Katrine Kielos sa...

Isobel,

tack, jag rodnar...


och du anonymous,

Libertas är ingen etikett det är en tidning, en anrik sådan. Dessutom är jag inte sossefeminist utan feminist och sosse.

Anonym sa...

Men medge att det var kul...

fitnessgurun sa...

Katrin e het! /ser ut som Marily Monroe/
Jag vill kyssa massera och slicka henne läääängeee.
Är jag sexuellt frigjord nu enligt dig?