onsdag, april 05, 2006

Sådärja!

6 kommentarer:

Martin Degrell sa...

En seger för rättvisan. Till skillnad från igår då.

Anonym sa...

isobel, jag köpper två bananer till den 10:e. en till dig och en till dembo.

elon sa...

Arsenal är ondskan, Sauron, Hitler. Vänd dig bort från ondskan, bitterheten, och se glädjen, godheten och värmen endast ett stenkast bort. På White hart lane är du alltid välkommen.

Anonym sa...

elon>>
Å, den starka doften av Loser... Låt mig gissa, ditt svenska lag är - grönvitt, ja? Med Gunners o Barca i final får Nike en bättre draghjälp åt sin lökiga "jogo bonito" (som det väl egentligen heter)-kampanj än de kunnat hoppas på: Världens två roligaste och offensivt mest genialiska lag i en och samma mega-final (hoppas...).

PS Och om Isobel bara ska se på Spuds får hon ju aldrig se på CL, stackarn. Du vet det å jag vet det. DS

Jackz sa...

www.youtube.com - sök på joga tv så får ni se ronaldinho och grabbarna go nuuutss :D

f ö tycker jag juve skämde ut sig ordentligt i kvartsfinalerna - 3 utvisningar och sömnigt spel.

Esgie Qroue sa...

Okej, två grejor.
1. Anonymous. Det heter visst "Joga bonito", eftersom det är i imperativform och betyder "spela snyggt" på portugisiska. Du tänker på "El jogo bonito" som betyder "det snygga spelet".
2. Visst var det helt rättvist att Arsenal gick vidare. Men Nedved ska fantamig ha en eloge för sin kapning. Det var nog den snyggaste kung fu-krokning jag sett utanför Jackie Chans filmer. Först: vänsterbenet som glider in framför smalbenen och låser dem. Sedan: högerbenet som sveper fram bakifrån, i en perfekt avvägd vristspark i knävecken. Han borde vara stolt över det röda kortet som utdelades, ty han var verkligen värd det.