torsdag, april 20, 2006

Jaaaaaaaaaaaaaaaa

Tre gånger dryga 90 minuter tog det alltså. Tack Stefan Batan!

Det bådar tyvärr ändå sådär inför måndag. Rubriken ska läsas som lättad snarare än elaterad.

Ps. Radiosporten får en extrem renässans i år. Vems testiklar är det egentligen som ska kokas i olja för det här schabblet om teverättigheterna?

5 kommentarer:

jenni sa...

Vem behöver Zlatan när vi har Batan?!!!
Gammal Assyriska ramsa :P

Anonym sa...

Måndag? Isobel, ni möter oss på måndag. Blåvitt. Laget som de inledande matcherna har spelat 0-0, 1-1, 2-2 och 3-3 (vid full tid i cupen i går).

Alltså kommer det att sluta 4-4, det säger sig självt.

Men - matematikens lagar sviker när de kan. Självklart kommer ni att piska skiten ur oss. Jag tror alltid på chans till förlust. Och sen har vi Gais, dem kan vi inte heller slå. Blir ett fint år det här.

/Andreas E, andreasekstrom.se

eff sa...

Lagrells, va? Angående testikelfrågan, menar jag. Han blev ju penningkåt och uppvaktade Rune Hauge som tydligen kan förhandla för bra, eller nåt i den stilen. Sjukt mycket pengar till förbundet, hyfsat mycket till klubbarna som ändå netto går back eftersom reklampengar försvinner då ingen jävel kan se skiten på TV.

Det är en underbar uppvisning i att inte tänka längre än näsan räcker. Än mer rolig då jag finner Allsomnskan vara ointressant. Jag förstår dock att fotbollsälskare gråter blod. Lagrell räknar väl fortfarande pengarna. Det tar ett tag att räkna till en dryg miljard.

Anonym sa...

Lagrells bollar ska friteras.
Och avgå tycker jag....

Anonym sa...

Seriöst, det börjar verkligen bli dags att föra kampen för konstgräs på allvar. Visserligen var ingen så glad som jag när Batan frälste oss med ett välplacerat skott & skaffade oss tre fresha pinnar, men man blir ju inte lika munter när man ser planen.

Att spela på lervälling är inte okey. Matchen bjöd på studsande bollar & hela tre skott på mål. Det här måste, måste, måste styras upp per omgående.

Vem ringer lagrell?