lördag, april 22, 2006

Nu gör vi det igen

"Vi" i det här fallet är den tidning jag jobbar åt. Det vi gör igen är norpar en av de smartaste unga kvinnliga skribenterna framför näsan på alla som inte ens hunnit fatta var det där roliga tvärdraget kom ifrån. Katrine skriver i Expressen i dag om sin kärlek till Pär Nuder. Okej, just på den punkten är hon och jag onekligen inte överrens, men jag har hört ryktat att det kommer fler texter snarast.

8 kommentarer:

Jacob sa...

Verkligen kul att "ni" norpat Katrine. Synd bara att texten ifråga inte var hennes bästa. Lite av det smarta från bloggen tycks dock ha försvunnit i dagstidningsmediet. Hon är lite för återhållsam och strikt där. Vik inte från det vinnande konceptet för guds skull!

sessan sa...

smarthet är väl inte värt så mkt om den går ut på att bara stryka makthavare medhårs.

Anonym sa...

Ja hon är underbar, och sååå snygg.

Erik sa...

Rätt bra text. Att Pär Nuder har ett problem med att han framtonar dom überduktig räknenisse, och en alltför typisk politisk broiler, är visst sant, men till skillnad från Bobby Kennedy under brorsans tid i Vita huset är det heller ingen som vare sig älskar eller riktigt hatar honom. Bobby var i högre grad än brodern envist inne på att få upp rasfrågan på bordet, och både före och efter 1963 kände många svarta att han var deras främsta hopp i Vita huset.

I efterhand är det förresten lätt att glömma att också Anna Lindh hade en image av politisk broiler och dessutom led nederlag i många frågor hon ville driva.

Ola D Svedin sa...

Hur många fingrar hade du i rekryterandet av Kelios? Ett bra catch, iaf.

Expressens kultursidor är alltid läsvärda. Till skillnad från Aftonbladets ständiga outsourcning av utrymmet till Pilger/Klein/Fisk/Roy.

Lisa sa...

Bra! Ms Kielos förtjänar spaltkilometrar.

Anonym sa...

bra då blire snygga brudar både i bigbrother-nöjesdelen och kulturdelen!!! me like

Tvärvänster sa...

Har jag missat något, sedan när skriver socialdemokrater för Expressen? Skriver moderater för Aftonbladet också?

Visst skall nya, unga skribenter lyftas fram men K:s texter är inte sådana jag vill läsa i min Expressen. Hennes text kring Tjernobyl osar expemelvis smygpropaganda och saknar inte grova generaliseringar.

Skall vi ändå ha två Aftonblad är det väl enklast för alla om vi helt sonika slår ihop tidningarna till en?