tisdag, maj 02, 2006

Till detta är jag nödd och tvungen

Nej, det kanske är överdrivet. Det enda tvånget kommer från mitt hjärta. Men att en dag som denna, när vi om inte killarna ändrat inställning sen sist, förmodligen snart kommer få spö av Gävle (Gävle?! WTF?). Att att en sådan dag göra reklam för en gnagar-produkt, det tar ändå verkligen emot.

Men nu har min kompis Mattias Svensson gjort en dokumentärfilm om AIK-trubaduren som faktiskt säger ett och annat rätt smart om läktarkultur.

Den visas ikväll på TV 8 kl 21.00. Jag är med och diskuterar filmen efteråt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hey, snacka inte skit om Gävle :)

Anonym sa...

Isobel,

ikväll gör Qurinio fanimig mål! Jonevret lovade att köra hårt med grabbarna efter vår bedrövliga insats senast & jag kan inte tänka mig annat än att det blir revansch för hela slanten ikväll. Hör av dig om du får en plåt över (annars får du messa matchrapporter) ;-)

Vad det gäller filmen måste jag berätta en liten historia om Mats Rubarth, en kille som inte riktigt besitter särskilt mycket ironi eller självinsikt.

En kompis till mig firade Solna AJK:s återtåg till allsvenskan genom att på sedvanligt fotbollsmanér dricka sig drängfull. Vid kvällens festligheter kramade han om Mats Rubarth & förkunnande att Mats är världens bästa fotbollsspelare. Med min väns ord: "det roliga är att dumfan trodde på det"

Mats förekommer i filmen ikväll.