måndag, maj 08, 2006

Dagens bloggtips: tjuvlyssning

Jag älskar att lyssna på andra människor samtal. Om ni ser någon med solglasögon och anteckningsbok sitta med en kaffe och spetsa öronen vid bordet intill kan det vara jag. Kan man annat än älska den här bloggen då?

6 kommentarer:

Daniel sa...

Helt genialt. Men vissa konversationer gör mig nästan ledsen...

Anonym sa...

fast originalet, overheardinnewyork.com, är nog fortfarande roligare...

Marcus sa...

Jo, originalet är bättre, i vanlig ordning. Och helt vid sidan om ämnet: Såg La Isobel i en (något ljum) debbat med Leo L hos Virtanen på TV igår. Första gången jag såg tjejen röra sig och låta...mycket spännande indeed! Konstigt nog både såg ut och lät hon annorlunda än jag föreställt mig - blicken inte lika trött och blasé som ibland på stillbild, rösten något ljusare (kanske hade jag orimliga förväntningar på ölröst a la Stadionhuligan?). Satt som förtrollad - trots Eilert Pilarm-wannaben Leos inlägg - under det korta inslaget. Vad månde bliva?

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Fast det beror ju på om man är mest nyfiken på vad människor säger i Sverige eller New York. Själv är jag mer intresserad av att tjuvlyssna på just svenska samtal.

Och Marcus, jag tyckte att debatten igår var bra! Vi sa rätt smarta saker om viktiga frågor och det var rappt och hyfsat intensivt, bortsett från att Leo inledde med en två minuter lång monolog. Fast jag har inte sett programmet själv, så jag vet inte hur det tog sig i rutan.

Marcus sa...

Du gjorde dig klart bättre visuellt och substantiellt än Leo ville jag säga. Och debatten, tja, jag misstänker att det var lite mer stuns när ni diskuterade hagamannen o pressetik nyligen.

Anonym sa...

när är reprisen på ztv? (eller var det möjligen reprisen som det syftades på?)