onsdag, maj 31, 2006

Några personer som inte ska sommarprata

Jonas Hassen Khemiri

Sigge Eklund

Ika Johannesson

Fredrik Virtanen

Sara Stridsberg

Viggo Cavling

Pernilla Wahlgren

Magnus Linton

Linda Rosing

Zoran Lukic

Ebba von Sydow

Marcus Birro

Sanna Lundell

Camilla Läckberg

Martin Jönsson

FCZ-Tore

22 kommentarer:

Anonym sa...

Tack och lov att Ebba v S inte ska sommarprata, jag tycker att hon är tråkig och att hon har fått oförtjänt mycket uppmärksamhet på sistone. Jag ska inte skriva mer om henne.

Anonym sa...

Iso: hade du väntat dig att P1 skulle ligga i framkant och satsa på annat än så kallade "säkra kort"? För mig är det en gåta hur programmet fått den statusen det har, men finns alltid några som överraskar stenhårt och det är väl charmen i viss mån.

/Slätt

Jan sa...

Men Gellert Tamas ska prata. Gellert, mmm.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Jag vet inte om jag hade velat höra alla de här personernas program heller. Fast en del av dem, absolut.

Och darling Richard, jag vet inte om de här personerna nödvändigtvis är så osäkra heller. Vissa av dem hade jag dessutom verkligen benhårt trott att de skulle vara med.

Anonym sa...

Lovely Iso: Det jag menade med "säkra" kort var att jag inte tror att de är så säkra men att de är "rätt" personer för att få sig ett sommarprogram. Några av dem bävar jag till och med att få höra i radion. Men kollar du in redaktionen så inser du att det är inte direkt de personerna som är on edge när det gäller intressanta personer utan det hela luktar P4 snarare än skarpkultur för att sno Linda Leopolds beskrivningsord från Odd magazine.

Strage hade i min värld varit självskriven. Lokko också. De är säkra kort men som jag tror skulle vara brytande på ett annat sätt. Men populärkulturmänniskor som tar kultur på djupaste allvar inom popvärlden passar väl inte in.

//Slätt

Anonym sa...

Jag tycker att många av namnen som du presenterar är jättebra förslag. Kan du inte maila dina förslag till P1 ? Jag skulle gärna hört Stig Larsson också men han kanske redan har pratat. Eller en doldis som Kjell Andersson på EMI

Anonym sa...

Apropå Lokko: Var fasiken är Laleh!! !! !! !!

Anonym sa...

jag vill höra alla dom här! förutom fcz-tore och jonas hassen khemiri..

Anonym sa...

ni som vet så mycket om vilka som borde få sommarprata och att redaktionen är så p4, borde kanske kolla vilka som tillfrågats och sagt nej,, eller?
jonas har redan pratat för två år sedan...

hur intressant är det att höra folk som redan skriver krönikor minst en gång i veckan sommarprata? de som jobbar i media har ju redan utrymmet.
jag tycker absolut att det är trista namn i år - blandat med jävligt roliga, som vanligt. dessutom är de roliga alltid tristast när det sedan väl gäller och tvärtom.
laleh - fy faaan va trist det hade varit!

eff sa...

Jag blev inte tillfrågad i år heller. Blir lika besviken varje gång.

Själv vill jag nominera Iprenmannen som sommarpratare. Sköna anekdoter från inspelningen av Jönssonligan på Mallorca och om kostymprovningen för pillerkostymen varvat med Klezmermusik och prat om robusta rödviner eller konjak.

Anonym sa...

Jag vill höra din lista

Anonym sa...

Det vore faktiskt oerhört tråkigt om det var folk som du som satte ihop Sommarprogrammen. Lite ödmjukhet inför målgruppen måste man trots allt ha. En trettionånting innerstadsdonna, hur sympatisk och intelligent hon än är, kan liksom inte vara utgångspunkt för vad som ska sändas ut i varje buske och nå alla åldrar. Och jag måste säga att Cavling och Virtanen redan har tillräckligt med medieutrymme.

Eric Goesta Rosén sa...

Men Christopher O'Regan och Lena Nyman SKA sommarprata. Det tycker jag räcker bra. Plus jag gärna hade hört Jonas Hassen Khemiri igen.

Philip sa...

Jag hade också velat höra Sigge. Hans texter är ju som gjorda för att sommarpratas.
Och så hade jag varit nyfiken på att höra Arja Saijonmaa välja musik.

Nils Wadström sa...

Jag ska inte prata och jag vet minst en person mig inräknad som gärna hade lyssnat på mig.

Philip sa...

En annan landsman jag gärna hade lyssnat på är Monika Fagerholm. Men hon kanske inte kunde komma. Alltså ringde man Klas Östergren.
Eller så ville man ha dem båda men fick bara en.
Varför är det så mycket teaterfolk förresten?

Anonym sa...

Hade du velat sommarprata Isobel?

Anonym sa...

Med lite ingång på P1 rekommenderar jag dig, Anna Hellsten, Emi Guner och PM Nilsson. Det gick inte hem

Anonym sa...

Tack för att inte Virren får snacka i radio, det räcker nu liksom, räcker med pinsamhets skruv i soffan när man kollar på aftonbladet TV, maken till ej tv mässig värd, har jag ej skådat sedan lokal tv's dagar....jesus

Anonym sa...

On "noll koll men glappande käft" vore ett begrepp att slå upp i ordlistan så skulle Virre avbildas. Så, thank god att han inte ska sommartala.

Camilla Läckberg sa...

Ha ha vad märkligt att se sitt namn dyka upp i en blogg jag följt slaviskt... länge...

Vågar dock inte fråga i vilken kategori jag hamnar i - de du velat lyssna på, eller de du hellre avstått från... ;-)

Jag har nog för övrigt nämnt för mycket i intervjuer om hur morbid jag är för att de skulle våga skänka mig en timmes etertid ha ha ha ;-)

Fast skulle jag vilja sommarprata? - Hell Yeah!!

Anonym sa...

Zoran Lukic?????

Mitt liv som snackpåse? Hur det är att träna i Qviding?