onsdag, maj 24, 2006

Mer hjälp

Jag inser att jag använder bloggen som min egen anslagstavla just nu, men jag lovar att återgälda alla tips med en massa annat skrivande så småningom.

Just nu är det så att jag fyller år i sommar. Och jag vill ha en fest. Helst utomhus, men med möjlighet för skydd från väder och vind. Och toaletter. För en massa människor, typ 40-50. Och man måste kunna ha sin egen alkohol. Och kunna föra oväsen utan att folk blir för störda. Är det någon som har något tips på någon fin uthyrbar scoutstuga eller liknande i Stockholmstrakten?

7 kommentarer:

Anonym sa...

3 remmare har trevlig betjäning, utomhusservering och toaletter. Jag var där för 3 helger sen och firade en kompis födelsedag och hade skitskoj! Vi hade egen sprit som vi drack i hagaparken innan som "uppvärmning".

Anonym sa...

Kruthuset på djurgården

Olle Lidbom sa...

Pladder i Vinterviken helt klart.

www.vinterviken.com/small/kafe/kafe.htm

Jag skulle haft min 30-årsfest där, men hamnade i Bryssel istället. Blommigt, somrigt, naturskönt men ändå taxiavstånd, tunnelbaneavstånd och separé.

Anonym sa...

Hammarby Roddklubb. Nere vid vattnet mellan Skanstull och Gullmarsplan.

Anonym sa...

Och alla som ställer upp med tips får komma, eller?

Anonym sa...

Roddklubben vid djurgårdsbrunnskanalen - det är en höjdare! Det ligger otroligt vackert, avskilt men med promenadavstånd till buss och även city för dem som är lite hurtiga. det enda är att om folk vill bada på natten så kan man bli typ överkörd av monsterbåtar som kör för fort i kanalen.

Anonym sa...

Kafé Kajak vid smedsuddsbadet. enskilt, mysigt, badmöjligheter. Vet inte exakt hur många som ryms dock...