torsdag, maj 11, 2006

Shaky

Jag hade glömt att man blir såhär skakig av astmamedicin. Jag ser ut som jag behöver en fix. Kan inte hålla en kaffekopp, knappt heller pricka rätt tangenter. Jag hatar pollen.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det hemskt. Gjorde själv tabben att ta bricanyl innan jag gick och lade mig. Dumt, mycket dumt för sömnen, men visst var det bra att kunna andas.

Anonym sa...

Haha! Det er grusomt, jeg glemmer også hvor ille det er helt til neste gang jeg står der og rister med ville øyne. Kanskje det er like greit at du ikke klarer å holde kaffekoppen forresten...

Anonym sa...

Ja, pollen är ett stort problem. Och detta tillåts alltså i Göran Perssons Sverige. Det är dags för en borgerlig regering!

Widde sa...

Någon gång under mellanstadiet delade jag och en klasskompis på en såndäringa "snorkel" i hopp om hallucinationer eller något annat häftigt. Vi klarade inte ens av att resa oss när vi var klara.
Jag har aldrig gjort om det sedan dess, kanske ska tilläggas.

Hanna sa...

Jag bytte från Bricanyl till Oxis här i veckan. Vilken skillnad! Nu kan jag andas utan att skaka! :)

Anonym sa...

hur känns det att vara pollenallergiker? är det som när vi reser oss upp snabbt och blir helt stissiga?

Anonym sa...

klubbjindi..

men shit vilket helvete..går det aldrig att bli immun? fan vad obildad jag är. hur blir man under grässäsongen och vad innebär den?

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Grässäsongen är inte lika roligt som det låter. i wish. Det handlar i stället om när gräshelvetet blommar och de flesta är förstås lika allergisk då. men inte jag. lyckligtvis. jag hatar mest björkar.

Anonym sa...

vilken tid varar det ungefär? ser man aldrig fram emot sommaren som pollenallergiker?

Martin Degrell sa...

Jag är allergisk ungefär mot allt som är grönt och växer/blommar. Min allergisäsong är normalt (ej i år således) från mitten av april till ungefär augusti (men den toppar omkring nu och en månad framåt). Under den perioden knaprar jag Cetirizin 1-3 ggr dagligen, inleder dagen med ett par rejäla nässpray-doser, och tar ögondroppar vid behov. Allergin gör mig jättetrött, medicinen gör mig ännu tröttare.

Kan spendera max en halvtimme i parker eller grönområden - inomhus dagtid är att föredra, åtminstone under såna toppar vi har just nu.

Men det är klart jag älskar sommaren.