tisdag, februari 24, 2009

Hjälp mig

Jag vill ha en sån fin sajt som Linton har! Jag frågade om det här för flera år sedan och ett antal personer erbjöd sig att hjälpa mig, men killen som jag sedan träffade och kom överrens med föll ifrån av vad jag gissar vad omänsklig arbetsbelastning och sedan blev det inget. Hur gör jag, vem ska jag prata med? Maila om ni vill till isobelh@hotmail.com.

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Ja, det var en rasande fin och informativ sajt Magnus Linton har!

Jag skulle också behöva lite tips och inspiration för att komma igång med att uppdatera min sajt, så lägg gärna ut sådant som passar sig för offentligheten av det folk mailar om. (Den ska en vacker dag, i uppdaterat skick, hamna på www.kinn.se, men den är f n inaktiv.)

Jag gjorde för ett par år sedan en egen sajt på amerikanska Sitewelder , och den tjänsten kan jag rekommendera. Fotografen som tipsade mig om Sitewelder har denna fina sida.

Poängen med Sitewelder är att det är så enkelt – man väljer en mall och kan enkelt själv uppdatera när som helst. Men det kostar pengar varje månad, och det måste finnas liknande gratis (eller billigare) tjänster som jag inte känner till.

Här är en variant till, enligt Klas Ekman gjord i Wordpress.

Sven C sa...

Äsch, du gör en som är minst lika snygg som Lintons, själv och gratis, med wordpress.com.