torsdag, januari 26, 2006

"Du måste tänka efter när du använder specialtecken"

Nisse Schwartz, bloggteknikexperten, talade från andra sidan bokhyllan. Förvåningen på redaktionen stod inte efter säkerheten med vilken han lade ut orden. En ny blogg planeras och Nisse står spontant till tjänst som teknisk support. Öron trillade av osv.

Annars: lunch med redaktionen. Broccoli- och ostsoppa, pannkaka med sylt. Två getingar. Fullt ätligt. Uppskattat fettinnehåll: 55 procent. Orkade en halv tallrik soppa plus en och en halv liten pannkaka. Ingen grädde. PM jobbade hemifrån, trots att han sagt att han såg fram emot att ses. Den luringen. Anna D var jetlaggad efter mellanösterntripp. Hon talade fascinerat om valutgången men framförallt drömskt om nyutsprungna vårblommor. Den fulingen. Dessutom ny bokkatalog. Önskelistetider för kritiker. Wiman har ännu inte klippt sig. Jag tror att det ligger ett budskap bakom de alltmer svallande guldlockarna. Men vilket?

PS 1. I morse fika med "hemliga pappan"! Han är precis sådär kräkframkallande genomlycklig som det verkar. Det vore svårare att tåla om han inte också var så allmänt bedårande.

PS 2. Det här är bästa bloggen just nu.

2 kommentarer:

Frank Dux sa...

Du har glömt att gratta Mozart, bara så att du vet.

k sa...

Hej,
länka till den här fantastiska bloggen, vetja!