söndag, januari 15, 2006

Det här med länkar

Jag vet inte hur man ska göra med sina länkar. Jag har ju förstått, inte minst från Mediemagasinet, att länkar här i verkstan skapar rätt mycket trafik för enskilda bloggar. Det blir de väl antingen glada eller sura över, beroende på vilken inställning de har till sitt bloggande. Eller också berättar de om det i teve som en mediepolitisk story. Det är nog rätt ovanligt.

Men jag vet inte hur jag ska hantera länklistan längre. Hittills har jag gjort regelbundna utrensningar av bloggar som jag inte läser längre eller som inte uppdaterat på länge. Faktiskt huvudsakligen av den banala anledningen att länklistan annars skulle bli alltför lång och ohanterlig. Men jag vet inte om jag vill det längre. Det är roligaste vore ju om man kunde ha kvar alla bloggar man gillar och det ändå gick att hitta någorlunda i listan. Kanske borde jag införa underrubriker. Det är svårt.

Jag har i alla fall lagt till ett gäng nya de senaste dagarna. Rodeo-bloggen är hittills extremt lovande (även om jag verkligen ändå vill att Martin Gelin och Björn ska starta en broderblogg till Fountain) På Politruck bloggar både min vän Johannes och Bo Lundgren. Life is grander bloggar om litteratur och annat. Än så länge låter jag alla gamla vara kvar.

Inga kommentarer: