torsdag, januari 19, 2006

Don't ask, don't tell?

Extremt intressant, det som Fredrick Federley skriver om uppmaningarna att inte störa försvarsministern på Folk och Försvar med frågor om homosexuellas situation inom försvaret.

5 kommentarer:

Anders Eriksson sa...

Försvarspolitiken har ju alltid varit öppen och mottaglig för förändringar och politisk diskussion. Särskilt när det kommer till HBT-frågor.

Eller hur det nu var.

Ingtressant i sammanhanget är ju att Värnpliktrsådet jobbat väldigt hårt med den här typen av frågor under året, så det är väl antagligen därför de sade åt Fredrik just den här gången. Men ändå. Magstarkt.

kommerhem sa...

Jag förstår inte. Får inte bögar och flator slåss för sitt fosterland i ädel chauvinistisk anda som hetero? Bli kanonmat?

Kanske av omsorg? Så varför vara upprörd?

Nej, jag ska inte vara ironisk. Det är för jävligt.

Anonym sa...

Den här tråden är verkligt roligt. 4 real.

Anonym sa...

Och tråden hette:
http://kinky-afro.blogspot.com/2006/01/sveriges-fjolligaste-hejaklackar.html

Anonym sa...

äsch. det där är ju ett missförstånd. läs markus planmos svar på federleys blogg. diskussionen handlade om det var så lämpligt att samma person drev hbt-frågor som ordförande för en intresseförening och sedan satt som handläggare i värnpliktsrådet och handlade samma frågor. en principfråga, och inte en hbt-fråga. planmo är för övrigt en hejare på queer-teori - risken för att han skulle försöka tysta ner hbt-frågor inom försvaret är så liten att den knappt existerar.