onsdag, januari 31, 2007

Rösta själva: Miss Atom 2007

Tack Pelle för direktlänken! Tyvärr förstår jag inte ryska, så jag vet inte om det är en ren utseendetävling eller om de också förväntas, i Fröken Sverige-anda, gilla barn och vara för fred.

7 kommentarer:

Ali Esbati sa...

Det verkar orättvist, för alla har inte svarat på lika många frågor. Kroppsmått har dock alla angett, såvitt jag kan se. Sportintressen är angivna i någon fall. En har som livsdröm att "finna meningen med livet".

hannes sa...

""...eller om de också förväntas, i Fröken Sverige-anda, gilla barn och vara för fred."

Ha ha! Det är ju egentligen precis det, samt kravet på framåtanda och högre utbildning, som var så vidrigt med fröken Sverige. Hade tävlingen bara handlat om vem som var snyggast, om man alltså enbart mätt lite skallar och så, hade den ju varit mycket mer demokratisk och rättvis. Just kravet på genomsnittliga family values gjorde ju spektaklet supernazi, och när Bingo äntligen skulle rensa upp bland folkdräkterna så tar Ribbing över och återigen vill göra tävlingen anständig...

eff sa...

Strålande...

Pelle sa...

Skönhetstävlingar och fyllefester...de verkar ha en del tid över till skojerier på kärnkraftsverken. Är skildringen av Springfield Nuclear Power Plant närmare sanningen än vad man trott?

För övrigt verkar skönheterna komma från hela gamla Sovjetunionen; Ryssland, Ukraina, Kazakstan etc.

Aleksej sa...

Kolja forever!

pl sa...

Det finns en baddräkt som är döpt efter ett vätebombsprov så vadå då

Magnus sa...

Jag håller på Anastasia, hon var söt och spelar volleyboll. Och precis som alla andra tjejer så lär jag inte få dejta henne heller.