tisdag, januari 09, 2007

Och så ännu mer knark!

Johannes skriver bra om statens stora cannabis-projekt.

7 kommentarer:

odenplan.nu sa...

Isobel, blir du jätteförvånad om jag tycker att Johannes text är nyliberalflummig och bottnar i en rätt stor distans till dom som hamnar på plattan, dvs barn till arbetare i stockholms förorter?

Hasch är inte bra. Punkt.

Alkohol är inte heller hälsosamt, men en jävla stor del av befolkningen nyttjar det. Det gör det inte bättre...då 1 miljon flugor kan ha fel.

kritan sa...

det är för jävla lätt att ställa sig bakom cannabis, i paritet med att vara mot krig. gäsp. Johannestönten kan komma tillbaka då han på samma plats skriver ett brandtal för e. liberala haschtomtar har vi för många av, det är en vilt skelande finansminister med malande käkar vi behöver.

Nick Shay sa...

Jag tror att Isobels fix ligger i fascination för själva ruset. Och då inte drängfyllan, den har inget mystiskt över sig. Snarare de härliga in-och-ut-vändningar av pärat som knark i sina bästa (sämsta?) stunder kan skapa. Expressen-artikeln var glyttig. Jag kan inte komma ifrån tanken att alla narkotikaliberala skribenter därute gärna skulle se en nederländsk modell där det är lika lätt att scora mjölk som fem sorters gräs. Jag skulle bli mer övertygad om någon kunde ge mig en narkotikaliberal skribent som inte nyttjar varorna. En skribent som använder de liberala teorierna som grund – snarare än som stödhjul.

Är det förresten här jag erkänner att jag är gammal Frontare? Och att jag bott i Nederländerna?

Isobel sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Nyfiken! sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
anders sa...

tycker personligen det känns hederligt med folk som iaf erkänner att dom bara är ute efter lite bra grejer, i stället för att flumma ut i liberala principer.

motherfakka sa...

ja vill ni ha bra röka så säg det rakt ut.och detta dassiga gamla jämförande med alkohol gör ju bara att man gäspar.
det är väl inte fler droger vi ska ha tillgång till?
för min del skulle vi gärna kunna förbjuda alkoholen oxå om det nu är det som krävs. hur genomförbart det nu är.