måndag, juli 31, 2006

Han bygger grillen


När jag läste om Babys 3,6- miljonersgrill kunde jag inte låta bli att påminna om Donnies analys av LO-kampanjen: Jag bygger grillen. Inte heller ville jag att ni skulle missa bilden.

Två frågor återstår.

Hur kände Baby inför den förra 1,8-miljonersgrillen? Var han stolt men inte nöjd? Och är TT Bling underrättade?

Ps. Hela TMZ-artikeln är avskriven i dagens Expressen. Journalisten verkar dock i brådskan ha haft problem med antingen läsning eller räkning.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Det sägs att Mick Jagger - så tidigt som på 70-talet - bytte ut en av sina tänder mot en slipad smaragd, men den byttes ut igen när folk började fråga vad det var för spenatfläck du kunde ana när han sjöng, eller käftades med managern. Äkta bling är inte alltid bäst.

Diamanter? Har killen inte tänkt på vad som kan hända om han blir kidnappad?

Anonym sa...

äcklig bild

Anonym sa...

Undrar hur grillad hampa smakar förresten?

Eric Goesta Rosén sa...

Det lustiga med Baby är att han alltid är värst, trots att han är relativt okänd för den svenska hiphopkonsumenten. Hursomhelst var det ju han och hans bolag (och Lil' Wayne) som så vitt jag vet överhuvudtaget myntade uttrycket "bling bling". Jag tycker han visar med all önskvärd tydlighet att bling är mer än de glansiga bijouterier som blivit den svenska bling-kulturen.

Martin Degrell sa...

Dr. Durkslag!

Anonym sa...

Jag hatar bling-bling. Och framförallt så hatar jag ordet Bling-bling. Blääk!

Anonym sa...

Ge grabben en stor påse snusklubbor

Anonym sa...

Täcks det hela av högkostnadsskyddet?

Anonym sa...

Usch.. Utrycket "bling bling"... Så pinsamt... T.o.m min morsa använder sig av det (fö att inte tala om Eva af Geijerstams)...

http://kinky-afro.blogspot.com/2006/04/get-orvar-or-die-tryin.html

Anonym sa...

Ytterligare ett korkat tilltag gjort av en idiot med för mycket pengar och noll vett och självdistans, imho. Kul anekdot dock om Jaggers smaragd :) haha.