onsdag, juli 26, 2006

Tacos i Borås

Redaktör Slätt har alltså blivit med egen blogg. Jag är skeptisk och kommer sakna hans snyltbloggande, men en dag som denna kan man nästan inte vara annat än vänlig mot den grönvite stackaren. Eller förresten, det kan man ju visst. "Alla tacos jag har ätit har gjort mig stark" sa Anders Svensson i förra veckan. Det verkar ju stämma.

1 kommentar:

Redaktör Slätt sa...

Ja du är så snäll Iso, men senast det handlade om Tacos så var det några som förlorade massa poäng i typ sista fem sekunderna.

I dag är på det viset ingen bra dag. Fast jag hade förvånansvärt lätt att smälta torsken igår för efter några öl tänkte jag inte ens på det. Blev smärtsamt påmind när man slog upp tidningen imorse, förträngning är annars mitt mellannamn en dag efter förlust.

Snyltbloggandet kommer väl minska nu, men jag älskar ju det. Ser det närmast som en konstform och kommentatorsfältet kommer nog alltid kännas mer som mitt vardagsrum. Bloggen känns mer som mammas finrum där man endast gick in på söndagar när det var främmande på besök. Fast i mammas finrum får man inte svära så förbannat mycket, det får man i bloggen.

Jag hänger på er ikväll tror jag, sol och fotboll är alltid sol och fotboll och ett par öl. Och lite skönt att inte behöva investera i massa känslor i något av lagen. Bara koppla av, hur man nu gör det på fotboll. Jag tror jag ska finna den formeln.

Så snyltbloggaren är som sagt inte död, fast han är väldigt offentlig nu jämfört med tidigare.