torsdag, juli 13, 2006

Lika som bär?


Jag har precis blivit dumpad från en diskussion med Ali Esbati i Studio 24 i eftermiddag med motiveringen att vi tyckte för lika! Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga.

Men visst. Jag hävdade ju nyss att Esbati borde bli politisk kolumnist i en stor rikstäckande tidning. Det tycker han nog också att han borde.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Men Gud vad Ali Esbati är snygg jag dör.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Det är många som tycker det. Jag har inte helt bestämt mig. Det finns dessutom de som talar om en utstrålning som gör att man kan ha överseende med det rätt tveksamma skägget.

Jag har aldrig träffat honom, och kommer alltså inte att göra det i dag heller, så jag kan tyvärr varken göra någon närmare studie eller något kvalificerat utlåtande.

Anonym sa...

Alltså: skägget är perfekt.

Bjudko sa...

Du e söt

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Jag tror att han skulle vara ashet utan skägg. Men jag gillar inte ansiktshår rent generellt.

Anonym sa...

Jag vet det är snuskigt med skägg!

Karl sa...

När kommer facit om vem som är vem?

Anonym sa...

"Jag har inte helt bestämt mig."

I den mening illustreraras exakt varför du Isobel blev hemskickad från Studio 24. Du verkar verkligen ha problem att stöta dig med andra människor, tycka annorlunda än någon annan. Livet som ett enda stort kramkalas, det funkar inte så. Säg efter mig: "Ali är en töntig kommunist, Sigge en självupptagen stropp och Katrine Kielos en sossetant, om än lätt föklädd med öststatskindknotor." Det kommer kännas mycket bättre.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Jag tror faktiskt inte att jag har några särskilda problem med att tycka annorlunda än någon annan. Om jag hade det skulle jag nog inte ha det jobb jag har, eller skriva de texter jag gör.

Däremot har jag ett nära nog patologiskt behov av att bli älskad. Jag säger patologiskt just för att det är ett problem. Först halshugger jag folk med (förhoppningsvis) eleganta formuleringar, sen blir jag ledsen om de tycker illa om mig. Sjukt besvärande, faktiskt. Och fånigt förstås. Jag jobbar på det, jag gör verkligen det. Hittills har det dock aldrig hindrat mig från att smida de där textuella avrättningssvärden.

I just det här fallet (det vill säga mitt omdöme om Ali Esbatis attraktionskraft) handlar min tvehågsenhet dock främst om att jag aldrig träffat honom.

Anonym sa...

En mer politisk vinkling kan ju vara att en liberal kan tycka att E har helt rätt i sin kritik av angiverisystem, idéer om att Säpo ska använda lärare som angivare etc., men samtidigt ha stora problem med hans politik i övrigt, liksom med det faktum att hans ilska mot övervakningssamhället alltid gäller den borgerliga opposition som visserligen ofta har korkade idéer, men sällan gäller Tomas Bodström och aldrig gäller socialdemokratin som har det politiska ansvaret. Men visst, felet med hycklare är ju faktiskt inte de ideal de bekänner sig till utan att de sviker just de idealen genom inkonsekvens.

Anonym sa...

men fan, kan du inte bara säga om karln är snygg eller inte? ingen frågar efter personkemin mellan er. Finner du Ali Esbati snygg eller ej. Säg Ja eller Nej.

/ipod.

Anonym sa...

På tal om Ali, det här är extremt roligt! Vad gör Ali med två porrstjärnor?

Syltburksskägg är förövrigt extremt fult.

Anonym sa...

"Men Gud vad Ali Esbati är snygg jag dör."

Ali är Pol Pot i hjärnan, typ! Hur kan han vara "snygg"? Vad är det för fel på er?

Anonym sa...

Ali är riktigt het ju!

~Popoffer~ sa...

"Ali är Pol Pot i hjärnan, typ!" Hahahaha, det var det roligaste jag har hört på länge. Och så sant, förstås, annars hade det inte varit lika roligt.

Men visst är han väl gorgeous? Helt störd, men gorgeous!

Anonym sa...

Ali är ett av de största svinen som finns när det gäller tjejer. Det kan vara bra att veta, när man öser beröm över honom.