tisdag, februari 14, 2006

Men det var kanske bara vädret som var bättre då

Alla hjärtans dag 2006 på tre texter:

Harrys Scheins ickenekrolog över sig själv.

Dilsa Demirbag-Sten kör ångvält som bara hon kan över Zanyar. (Jag håller f ö helt med Dilsa om den här texten, men jag tror nog ändå att Macho kan bli bra, inte minst för att världens bäste Manne är inblandad.)

Hans Bergström: "Tangon ger utlopp för min längtan"

8 kommentarer:

Bolivar sa...

Angående Dilsas hedersmordstext (inte den fantastiska sågningen av mr förort) så tror jag faktiskt visst att pedofili kan sägas ha kulturella orsaker, så tillvida att det faktiskt inte har setts som ett sjukdomstillstånd förrän väldigt nyligen. I de flesta andra kulturer (liksom i vår) har det historiskt funnits en skrämmande tolerans för sex med barn. Människorna är alltså desamma, men vår syn på vad som är normal sexualitet har förändrats. Icke desto mindre skulle nog jag också sätta kaffet i halsen om jag läste det i Aftonbladet.

johngradycole sa...

Håller verkligen med om att Dilsa Demirbag-Stens sågning är oerhört välskriven och träffsäker! En fröjd att läsa faktiskt.

Daniel sa...

Ja, bland det bästa (och sannaste) jag läst om psuedofenomenen Gringo och Zanyar Adami.

Anonym sa...

Hallå där... Den länkade hedersmordstexten var Zanyars, inte Dilsas. Gillar Dilsa men kan hon inte rikta sina missiler där de verkligen skulle göra nytta istället. Känns ofta som att hon beefar för beefandets skull...

ondskan sa...

ingen som har något att säga om tango? Briljant rubrik, jag fnissade länge.

calle sa...

Dilsa beefar där hon måste. För att inga andra gör det. Ingen vågar se sanningen och sedan uttala den. hurra! I love Disa!

Villervalla sa...

Jag tycker också att Dilsa är fantastisk. Hon behöver inte många rader för att uttrycka en väldigt exakt uppfattning!

Bergström är galet tråkig, eller så är det bara min halsfluss och onda öron som gnäller igenom.

Anonym sa...

Jag fattar ingenting? Zanyar skriver en bra artikel om hedersmord och Dilsa svarar med att göra narr av Zanyar. Jag har svårt för Dilsa...vart vill hon komma någonstans egentligen??

Isobel! Du påstår att du håller helt med Dilsa om den där texten...men den texten är skriven av ZANYAR, och det är just den texten som Dilsa kritiserar.

Hur ska du ha det? Vems sida är du på egentligen?? HAHAHA!!!!