lördag, februari 04, 2006

Apropå det här med att respektera religioner

Jag har inte skrivit något om Jyllandspost-eländet. Låter nöja mig med att hänvisa till något om religion som faktiskt är roligt på riktigt.

4 kommentarer:

Magnus sa...

Det blir mer och mer tydligt att ilskan bland danska rasister, uppeldade av Jyllands-Postens jingoism, och muslimska extremister speglar varandra. Upploppen i Damaskus utlöstes tydligen av rykten via sms om en förestående Koranbränning i Köpenhamn. Detta hade inte inträffat, men igår fredag eftermiddag spreds det anonyma sms i Köpenhamn som uppmanade folk att ta med sig Koraner till Rådhuspladsen och föranstalta ett bokbål. Man kan fråga sig hur många vanliga danskar som har Koranen i bokhyllan?

Anonym sa...

Nu är den första svenska Muhammedteckningen som hittas på http://www.sd-kuriren.info polisanmäld 4/2 2006.

Anmälan finns hos Norrmalmspolisen, Stockholm och har anmälningsnummer:

0201-K31808-06

aNNa sa...

hela den här grejen är uppblossad av folk som inet har respekt för varandra... och folk som tror att dom är bättre än andra.. jag efterlyser MEDMÄNSKLIGHET GOTTFOLK!

Anonym sa...

Varför anmäld? Och varför har den här "debatten" öht nå´gra nyanser alls? Är vi då numera så hysteriskt bajsnödigt PK att vi inte ens törs fördöma våldsfixerade diktaturivrare från medeltiden bara för att de råkar vara mörkhåriga? men KOM IGEN NU DÅ! Ni vänstertomtar som yrar om rasism i denna fråga - betänk att ni bara går islamisternas o kvinnohatarnas ärenden. hade ni ens tänkt så långt? Va?