måndag, februari 13, 2006

Det regnar mediemän

Katterna har gjort en lista över de hetaste mediemännen.

På plats 5:
"Det måste alltid finnas en valpig, smart-assad ung man som lider i
spalterna. Ronnie (Sandahl)är årets Björn af Kleen och syns snart i de stora
sammanhangen."

Det är ju det jag sagt. Ronnie-vurmen når snart orkanstyrka. Fast jag måste avslöja att även hans rara mail skrivs med åtskilliga ensamma rader. Kanske försöker han imponera. Kanske är han så präglad av Mats Olsson att han faktiskt spontant formulerar sig i ensamma rader. Mina stilistiska egenheter följer förresten säkert också med till enklare former av kommunikation.

Jag är klart tveksam till Sundewalls toppplacering, men listan skiljer sig i övrigt inte så vansinnigt från någon som jag skulle få för mig att göra. Några undantag förstås, the actual af Kleen saknas ju till exempel. Å andra sidan kanske jag bara säger så för att han emellanåt bjuder mig på sprit och två gånger lånat ut sin jacka när jag frusit. Det sista ger så många pluspoäng. Det gjorde en annan snäll och vacker man i fredags också. Tyvärr har jag glömt vad han hette. Kanske Jonathan? Jag är så dålig på namn. Sjukt snygg näsa.

Med tanke på att Riche i fredagens På Stan dömdes ut som "alltför Björn af Kleen" kunde jag inte låta bli att fnittra lite när B berättade om sin helg. "Jag kom inte ens in." Sent i fredags uppenbarligen. Kanske ville de få bort den i vissa medier lite underliga stämpeln på etablissemanget.

4 kommentarer:

Addison. sa...

Men varför skulle man vilja göra en sådan lista? Nog för att det förekommer stora mängder suckupp på bloggar, men snälla, lite diskretion tack. Försök åtminstone att göra det tyst, snyggt och oslafsigt. (Detta borde väl egentligen skrivas på kattbloggen, antar jag.)

Linn sa...

Ronnie-vurmen kan inte förnekas. Den har ju spridit sig ända till Skåne!

Jossan sa...

Sundevall (som ju stavar med enkel-v) är genuint obehaglig. Att toppa listan med honom är att förolämpa Ronnie, Musse, Tarek och alla andra mycket behagliga män som tagit sig in på listan. Till och med Daniel Frodin bör känna sig spottad i ansiktet.

Ulla sa...

Jossan, på tal om stavning: Tarik stavar med i, inte e.