söndag, juni 04, 2006

Här låg det tidigare ett inlägg om min eftermiddag med Björn af Kleen som han tvingade mig att ta bort för att han är lite överdrivet neurotisk. Rar och snygg och smart och så, men klart neurotisk.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Menar du det här, jag har det kvar i min rss-läsare. Nuförtiden är det inte lätt att ångra sig! Jag tyckte det var fin skrivet. Kleenis gillar ju bara skor.

Vi hade köpt bagels på något litet smutschict ställe i Sofo där han bor numera. Han gillar verkligen Sofo. Jag tycker att det är hemskt roligt. Fast det är lite mer roligt och mycket mer tragiskt att Hornstull enligt New York Times visst är världens coolaste område. Jag vill inte ha den informationen. Jag vet inte vad jag ska göra med den informationen. Killen i Marc Jacobs-butiken i NY hade sagt till Björn att Stockholm var det ställe han helst ville åka till i världen och att Acne var det coolaste märket i världen. Snart kommer alla se ut som stockholmska kreatörer sa vi till varandra och suckade samtidigt som Björn visade sina splitternya och multikulört rutiga Ralph Lauren-golfshorts. Några av rutfälten matchade de gräsgröna seglarskorna perfekt.

Det är svårt att inte smälta inför män som begrundar sitt skoval så intensivt att de går ut genom porten och hinner 50 meter innan de går hem igen och byter. Två gånger. Två färder ut genom dörren. Två gånger hinner han ändra sig. Två gånger går han hem och byter skor. Jag älskar det. Skor förtjänar att tas på exakt så stort allvar.

Anonym sa...

Vasaru nudå?

Anonym sa...

men varför ville han att du skulle ta bort det? är han rädd att för många ska smälta pga hans skocharm?
/skosuckerflicka

Anonym sa...

Nej, nej, ungdomar, jag har inget problem med mina skobekymmer. Detta med Marc Jacobs-biträdets stockholmshangup sades till en kollega och inte till mig (utan han sade det senare till mig). NYs grej för Acne var dock min egen notering efter att ha varit på Barneys herravdelnings fjärde våning. Jag ville bara inte framstå som en sådan typ som saltar andras stories och skjuter dem vidare i eget namn. Det var egentligen allt. /b