måndag, september 19, 2005

Ynkedom

Jag har halsfluss och kan inte åka till Göteborg. Det är förmodligen bra, vi har aldrig vunnit en bortamatch jag åkt på. Men ändå. Här har jag skrutit med recept och nu kan jag inte äta. Kan inte svälja. Kan inte skrika mig hes över felaktiga offsideavvinkningar eller hopplösa mittfältslongörer. Kan knappt prata. Ynkedom, onekligen.

Kan inte gå till stan och köpa Gansters som var slut på Akademibokhandeln vid Odenplan i lördags. Kan uppenbarligen inte heller stava. Det säger en del om den förmodade banaliseringen av det svenska kulturlandskapet när en nyutkommen högst finlitterär roman tar slut på en enda dag. Vad vi alla måste ha längtat efter den där lugubra lägenheten på Hornsgatan. Jag också. Jag får ge någon i uppdrag att köpa den åt mig. Aaaaargh. Kan inte svälja. Kan inte jobba. Den här korta texten tar redan för mycket av hjärninnehållet i anspråk. Har ingen som kan mata mig med te. Ynkedom.

1 kommentar:

Herr R sa...

Sätter en slant på att Jonevret stuvar om till 442 med Kusen och Jonson på topp. Om inte till start så direkt efter första målet.
Sätter du emot?