söndag, september 04, 2005

Nya darlings

Sist jag skrev att jag hade en ny favoritbloggare blev hon arg över hyllningen från det så kallade etablissemanget. Och slutade sen i stort sett skriva.

Den här har redan dissat mediebloggarna och sagt att vi borde sluta ta plats på internet. I love her anyway.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Isobel, jag blev jätteglad att jag blev din favoritbloggare, det är inte därför jag har slutat skriva utan av en personlig tillfällig paranoia, som du kommer få läsa allt om sen. Dessutom måste jag ha tid att skriva på min bok.
All the best/ Dåligtsmink

p.s du borde skriva bok om dina nära upplevelser, de som betyder nåt för dig, det är så strakt - du vet vad jag menar - men det är så starkt att jag inte kan prata klartext.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Vad glad jag blir över att det inte var jag som fick dig att sluta skriva. Och lite glad också över att du inte var så arg som du först verkade.

Bok, jo, jag vet. Det kanske blir nåt.
/Love

Anonym sa...

Ilskan är bara ett vinnnde koncept, typ som att gå sängvägen - man gör det sällan för att man är så kåt.

Anonym sa...

oj förlåt: hälsar

Anonym sa...

jag sa det alltså

Anonym sa...

anonym 1: precis, framförallt kvinnlihg ilska och fuck-off-attityd numera. Linna Johansson, Anna Ekelund, Leila K (ja, just hennes karriär har ju dalat en del...): exempel på att snutig ilska säljer lösnummer.

Anonym sa...

Yes Viktor, du förstår min gå til sängs utan att vara kåt-liknelse perfekt! Exakt, skugge-arg=. Alla tidningar vill ha sin unga arga tjej, en ny typ av objektifiering. "Ooh! en arg tjej, kittlande!"

Leila K är uteliggare va? Got to get hade ändå nåt, eller är jag bara in sentimental mood?

Anonym sa...

Anna Ekelund is a jerk (se Aftonbladet) - i hennes texter ser man ju hur "pissed-off-girl"-konceptet blir självförstörande.

Anonym sa...

Ska man skratta eller gråta?
http://www.expressen.se/index.jsp?a=432345

"En man är som en Grand Danois. Apport!"