tisdag, september 27, 2005

Snart börjar det!

Från och med nu finns min och Björn af Kleens bokmässeblogg uppe på Expressen. Där kommer vi att skriva om allt som alla egentligen vill ha reda på från bokmässan.

Vem blir för full, vem hånglar upp förlagsassistenter på Park och vem är egentligen snyggast på bokmässan 2005? Gällande den sista punkten har vi redan inlett spekulationerna.

Alla tips gällande såväl heta författare, förläggare och kulturjournalister som hett skvaller om vad dessa gör välkomnas till våra båda adresser: kleenis@hotmail.com och isobelh@hotmail.com.

Den här bloggen kommer från onsdag till söndag uppdateras ytterst sparsamt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är där på lördagen! Jag pratar i Deckarhörnan (lilla scenen?) 16:00 och signerar i B Wahlströms monter 14:00 ( det står något annat på bokmässesidan om montern, men det är fel). Men jag har faktiskt ingen aning om ifall jag kommer att bli upphånglad av en förlagsassistent. Vet inte ens om jag känner någon. Men jag ska försöka vara snygg i alla fall.

Anonym sa...

Varför har ni hotmail-adresser?

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Menar du i allmänhet eller på expressen-bloggen?

Anonym sa...

Klickade nyfiket på andrew sullivan. Hur kom du i kontakt med honom?

helena sa...

Fantastiskt! Ska bli spännande

Anonym sa...

Jag pratar också på lördagen men jag har min flickvän med så något hångel med någon förlagsassistent blir det inte. Hade inte blivit i alla fall, får tilläggas. Ingen alkohol heller för den delen, jag tror inte jag platsar i skvallerbloggar...jag gillar inte ens att mingla.