torsdag, september 01, 2005

Vem behöver inte lösmustascher i storpack?

I dag fick jag en personligt adresserad katalog från Eksons postorder. Jag vet inte vad jag gjort för att få den. De utger sig för att vara "Det kompletta varuhuset för: Revy, Teater, Maskerad, Show, Halloween, Party, Teman, Dekor, Fest och Karneval" Versalerna är deras helt egna. Jag vet inte på vilket sätt kategorierna Party och Fest skiljer sig åt heller.

Katalogen är en veritabel glädjekälla. För hur kan man gå genom livet utan att veta var man får tag på ett 12-pack lösmustascher (129kr)? För att inte tala om herrperuken "Dieter blond" (198 kr). Eller en BH i form av två halverade kokosnötter i plast (149 kr). Jag är inte hundra på i vilken klass den senare bör placeras. Under rubriken "Punkare" kan man i alla fall både köpa avklippta läderimitationshandskar med nitar och en tuppkammsattrapp i gummi med tillhörande öron. Om den här mannen vill utöka sitt förråd av djurdräkter i plysch tycks detta också vara rätt ställe.

1 kommentar:

Flowerbride sa...

jag googlade in här, och hittade länken till eksons. för tro det eller ej, men storpack med blandade lösmustascher är precis vad jag är på jakt efter =D