torsdag, september 08, 2005

Ånej (2)!!

De lägger ner Cissis och Niklas blogg! Den har varit på god väg att bli Sveriges eget svar på Wonkette och har enligt mina källor haft stora läsarskaror.

Den har varit insinuant, skvallrig och utseendefixerad, med glimten i ögat. Precis som en kvällstidning ska vara. Varför? Vem har blivit rädd för vad?

2 kommentarer:

gudmundson sa...

Ett riktigt, riktigt, tråkigt beslut - som jag faktiskt skulle vilja höra ledningen motivera. Det kanske finns nån publicistisk idé med nedläggningen, men då vill man ju veta! Kanske stal den tid ifrån ordinarie rapporterande, vad vet jag.

Trist, i vilket fall. Expressen bröt ju ny mark där. Och de politiker jag träffat har följt den med största intresse - och utan att, vad jag förstår, känt sig förnärmade över eventuella integritetskränkningar. Snarare tvärtom missnöjda med att inte ha nämnts...

Lova, Isobel, att skvallra om du får höra nåt om tanken bakom nedläggningen!

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Såvitt jag förstår finns det i alla fall ingen konflikt bakom, det är inte så att ledningen tyckt att den varit dålig eller för mycket eller så.

Osannolikt korkat under alla omständigheter. Här hade man skapat något helt eget och unikt på den svenska mediemarknaden, som dessutom hade tydlig kommersiell potential, och så lägger man ner!

Aftonbladet lär väl starta en egen politikblogg i nästa vecka....