söndag, mars 08, 2009

Årets kvinnor och en flodhäst


Jag delar alltså utmärkelsen till årets kvinna hos Nyheter 24 med bland andra Monkan och finaste Lisa Magnusson (och en för mig okänd skridskoprinsessa). Jag skulle möjligen ta det på något större allvar om jag inte kände halva redaktionen (men tack Aaron, Eric, Gustav och Aaron II) och skulle också möjligen glädjas mer om de inte illustrerat med en bild på mig när jag är på smällen och ser ut som en söt och otroligt glad flodhäst. Det har sina sidor att ha medverkat på tusentals pressbilder under sista trimestern, they do come back and haunt you.

Det skulle i och för sig kanske vara ett sätt att mota den arge kommentatorn som menade att jag for med osanning i Lisa Bjurwald-klass eftersom han tyckte att jag såg mycket smalare, blondare och glittrigare ut på bloggbilden än i verkligheten, där han hävdade sig ha sett mig. Jag skulle kunna ha en 90-pannors gravid-bild här och sen när alla träffar mig blir de bara: "du är ju smal och inte på smällen och har inte två decimeter breda fötter!"
Man bara: "Ja och nej och nej." Win-win.

4 kommentarer:

Anonym sa...

ehhh, om lisa magnusson på listan:
"12. Lisa Magnusson, krönikör: Den blåögda blondinen är, sitt oskyldiga utseende till trots, en av de skarpaste tyckarna."
HUR härleder de deduktivt från lisas utseendemässiga egenskaper att hon inte skulle vara skarp tyckare? NÄR ska män sluta förutsätta vilka intellektuella egenskaper kvinnor har beroende på deras utseenden? de skulle aldrig skrivit likadant om en man. jag blir gråtfärdig.

Anonym sa...

Nog för att vi är en liten redaktion, men fler än åtta är vi allt.

Jessica sa...

Hur har faktakoll med huruvida du är glittrig nog i verkligheten vs på blogg-foto?

Anonym sa...

Om du inte alltid är så där snygg som på bilden tycker jag att du far med osanning i Lisa Bjurwald-klass. Igen!