fredag, mars 13, 2009

En fråga till Niclas Berggren


Jag har en fråga till Niclas Berggren. Hur kan det stämma med din forskning att Kalle Palmås inte tog sig in på miljöpartiets lista till Europaparlamentet när han ställde upp med en sån här bild?

10 kommentarer:

Malin Strid sa...

De röstberättigade kanske läste texten också...?

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Det var ju en fantastisk text! Eller jag kanske har för höga tankar om mp-väljare att de faktiskt skulle begripa den. På den här bloggen tillåts inga lumpna påhopp på K Palmås, såtillvida de inte är maskerade som elaka skämt om Göteborg. Grupptillhörigheter får man skämta om.

Aewheros sa...

Kan de andra kandidaterna haft ännu coolare bilder?

Kanske inte...

Anonym sa...

Bilden och texten i kombination gjorde vär att han inte framstod som en tillräckligt renlärig grön khmer. Det är ju uppenbart att han använt sig av onaturliga hårvårdsprodukter och att han anser att den moderna civilisationen faktiskt inte är helt förkastlig.

Anonym sa...

Isobel: En utmärkt fråga. Är det fel på min forskning eller på Miljöpartiet? Jag lutar nog åt det senare.

Anonym sa...

Yrkar bifall till allt ovanstående.

nonicoclolasos: Absolut. Från en forskare till en annan: Det är mp som det är fel på. Valutgången strider mot all vetenskaplig forskning - och tyder dessutom på dålig smak. Jag bortröstad, med detta foto... WTF?

Nils: Hela poängen är att mp måste tänka om nu när ingen av oss längre tror på att natur och kultur bör ses som fundamentalt olika - det finns ingen Natur att försvara, och ingen mänsklig civilisation att fördöma.

Sedan går ju inte de vänsterliberala ränderna ur... Framförallt måste vi miljöpartiklar bli de främsta eurofilerna i svensk politik. Jag hintar ju lite om att vi borde jobba för mer ekonomisk samordning. Lovade att jag skulle rösta på Zaida C om hon gick ut och sade att hon är för införandet av euron. (Det gjorde hon såklart inte.)

Iso: I Göteborg är jag född, här har jag min familj, och jag hittar nästan överallt, men jag köper all möjlig form av GBG-hets om det kompenseras av lika mått objektifiering.

Moster Mysko: Bästa kommentaren under 2009! Både Intensifier och Mothugg skrattade rått när de hörde den igår.. :-)

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Jag får alltså fortsätta BÅDE hetsa mot gbg och objektifiera manlig skönhet. Kan det bli bättre?

Anonym sa...

Det är en win-win-grej, skulle man kunna säga.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Onekligen. Det enda jag inte begriper är dock varför du (Kalle alltså) är så förtvivlat för EU. Själv blir jag bara mer och mer övertygad om att det är en organisation som aldrig kan komma att få tillräcklig demokratisk prägel för att ha någon som helst legitimitet.

Anonym sa...

Jag tror att jag är beyond att resonera kring det hela. Jag tänker inte EU - jag känner EU. Unionen är inte en potentiellt lovande framtid - den är vårt öde. Jag får gåshud när jag hör Beethovens nionde - vår nationalsång. (Såhär hjärntvättad blir man av att jobba i Bryssel.)

Mer allvarligt - dess demokratiska brister till trots, jag tror att vi måste få det att funka. En inspirerande politisk utmaning så god som någon.