onsdag, mars 11, 2009

Jag är inte hatad på Flashback

Satt hemma hos en kompis i natt och pratade om folk som hatar och blir hatade och han gick in och sökte på Flashback på mig och vi insåg att det 1) inte fanns någon specifik tråd om mig 2) de inlägg som refererade till mig huvudsakligen var positiva.

Betyder det här att jag gjort något fel?

14 kommentarer:

Eric Goesta Rosén sa...

Ja, det är faktiskt direkt svagt Isobel. Till och med jag har en kort gammal hattråd där efter en Punkt SE-krönika. Det måste du skaffa. Betydligt viktigare än att finnas på wikipedia.

Daniel M sa...

Det innebär nog bara att du inte är vänster, och att du inte debatterar invandring. Samt att du inte är dokusåpakändis.

Eric Goesta Rosén sa...

Jomen för tusan. Från flashback: "Isobel Hadley-Kamptz är en sjuk och en farlig människa. Isobel lyder bara order. Sådana människor skrämmer livet ur mig. Inga egna åsikter, ingen egen moral, dom bara lyder order."

Detta apropå din ledartext om flyktingsmugglare. Så du har inte gjort något fel ändå.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Men vilken tur! Jag är lättad. Aaron är inte så haj på det där med data, uppenbarligen. Han fick bara upp grejer där folk gillade sånt jag skrivit om droger. Och inget enda klassiskt FB-inlägg om huruvida jag tar den i tvåan, vilket jag trodde drabbade alla kvinnor som över huvud taget förekommit i media.

Anonym sa...

Jag finns inte heller på Flashback.

Funderade på att lägga till mig själv på Wikipedia häromdagen, men jag har så vaga epitet.

Anonym sa...

Jag googlade och hittade nu en tråd om dig där det bl a stod att du inte är riktigt klok, att du är en jubelåsna och att det är otroligt att en sådan jävla idiot kan få skriva i Nordens största tidning. Så misströsta inte!

Om mig har det funnits flera trådar, min personliga favorit är faktiskt den senaste tråden (som har det lockande namnet "Skvaller om pattfian Lisa Magnusson").

Men ja, om ingen hade hatat dig på Flashback så hade det faktiskt funnits anledning till oro och självrannsakan.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Men jag hittar inte hatgrejerna? Bara massor av kärlek från drogforumen....

Anonym sa...

https://www.flashback.info/showthread.php?t=696759&page=2

Trevlig läsning! =)

Anonym sa...

Gu vad lågt till tak det är på flashbacks debattforum. Verkar inte vara direkt jättetrevliga grabbar som hänger. Intoleransen och hatet mot allt som inte är högerliberala eller extremhögeråsikter är ju tydlig gemensam nämnare för intelligensreserven där!

Nordh sa...

simon: Nu kanske man inte ska generalisera alltför mycket.
Det är trots allt 288 847 medlemmar på FB - och även om det nog är så att grabbarna är i majoritet finns det även gott om tjejer där.

(Dock kan jag förstå varför du har fått den bilden av FB om du inte är en regelbunden användare av forumet.)

Anonym sa...

Lisa: Pattfia är ju närmast en ömhetsbetygelse.

man behöver inte alls vara vänster eller debattera invandring för att bli lie småhatad.

Själv känner jag mig lite smått märkvärdig efter att ha fått ett extremt föraktfullt brev från En Mycket Kunnig Sydsvenskanläsare som tycker att jag ska köpa Vår Kokbok så att jag lär mig att en ragu köttfärs aldrig ska lagas längre än högst 25 minuter. Ja, och så höll jag kniven fel på bilden också.

Daniel M sa...

Lisa, rent generellt är ju så, men på Flashback stiger hatfaktorn med en tiopotens för var del av de tre nämnda attributen man besitter.

Anonym sa...

Förstår faktiskt inte varför du som skribent skulle bry dig om ifall det finns eller inte finns hattrådar om dig, är det nån slags koketteri? Den typiska svenska kvällstidningskrönikan eller kulturkortisen brukar ju flagga med samma slags hat och förakt mot några där ute, och det är oftast inte mer än positionering och pose. Så här typ:

"Det är ruggigt ofta man möter figurer som inte ser sig för, för att möta den arten behölver man inte bege sig längre än till snabbköpet eller Sturegallerian. Med tripp trapp trull barn i släptåg eller lutande sig snett med mobilen inklämd mot hakan och inåtvänd blick ställer dom sig precis där de borde fatta att alla måste fram och tror att platsen utgör deras egen privata hörna. Ibland til och md tt helt gäng som håller konklav i passagen till mejeriavdelningen. När jag måste konfronteras med desaa klyddnissar vet jag att det inte lönar sig att bräka ett lamt "ursäkta", det har inte en chans att tränga igenom bruset från iposen eller deras mentala skysddshjälm - istället kör jag rakt på dem med kundvagnen eller trycker in armbågen i den tultande sexåringen så att de fattar att de inte befinner sig hemma. Dom fega svennarna runt om oss sneglar på med skräckblandad avund, fan aldrig skulle dom våga göra så..."

Anonym sa...

Du har inte gjort något fel. Men du HAR fel om du tror att det betyder något vad folk säger på flashback.