onsdag, mars 04, 2009

Misslyckad ideolog

Jag ser att jag blivit utnämnd till internets-ideolog och även om jag såklart är mycket rörd och tacksam, så känns det onekligen lite överdrivet.

Läs däremot prof Ferrada-Nolis intressanta inlägg om vad vi borde ha pratat om mer när vi försvarat oss mot anklagelserna om pr-regi. Jag erkänner mig skyldig. Men det kommer mer när jag har mer tid.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till utnämningen!
Själv väntar jag fortfarande på att bli utnämnd till byggbranschens ideolog....

Anonym sa...

Grattis! Det var kul att läsa. Frågan är väl om kanske Pirate Bays Peter Sunde också blir chefsideolog efter att ha värvats av mp. Synd att partisekreteraren inte verkar ha koll.

Anonym sa...

Isobel, vi vill ha din historia om FRA!

Vi skriver FRA-antologi.

Ska du inte skriva du med?

Gun Svensson sa...

Du är värd allt beröm och ja, din historia behövs, men jag har läst länken till professorn och gör nu annat än skriver på en story m a a DN:s drapa. Såg i kommentarsfältet hos Per Agerman, Affärsvärlden, ett utdrag ur Säkerhets och Integritetsskyddsnämndens yttrande (sidan 2): "Det kan betonas att en begränsning av antalet inriktande myndigheter i sig inte stärker rättssäkerheten eller integritetsskyddet eftersom staten ju ändå med förslaget, genom Försvarets radioanstalt, ges rätt att med signalspaning inhämta aktuell information."

Sedan såg jag i Från Riksdag & Departement att JK öppnar för avlyssning av inhemsk trafik
http://www.rod.se/politikomraden/forsvar/JK-oppnar-for-avlyssning-av-inhemsk-trafik/
Länk till Agermans artikel
http://www.affarsvarlden.se/hem/hausse_baisse/article530221.ece