söndag, mars 01, 2009

Offrades Gömda-Mia för Lizas skull?

Läs Monica Antonsson i Aftonbladet! Jag måste erkänna att jag faktiskt inte tänkt på Aftonbladets stora Mia-intervjuer på det sättet, men ställd inför teorin är den skrämmande sannolik.

4 kommentarer:

Leroy sa...

Hej (Lex)Isobel!

Trevligt att se dig på banan igen.

Du kunde kanske ringa Gunilla Kinn och göra en riktig analys/research hjälpa henne och göra saker med A Widebeck. Detta verkar ju vara lite som IB-affären. Många inblandade i en politisk agenda, Journalister,Politiker, personal vid Justitedepartement,kammarrätt, högsta domstol, advokater o förläggare, publicistklubb mm. osv.Leroy

Nils Dacke sa...

Visst har dom offrat en bonde i detta schackspel. Eliten inom Media har inget till övers för Mia som person, de har bara utnyttjat henne för egna syften, politiska projekt och för att komma åt makten. Nu när dom sitter där på makten visar dom sitt verkliga ansikte, föraktet för vanliga människor. Detta kommer också att bli deras fall.

Anonym sa...

Nån påpekade på Gunilla Kinns blogg direkt eter Mia-intervjun i Aftonbladet att Lizas kommentar "Mia står för sin sanning. Jag står för min roman" mycket väl kunde läsas så: Mia får ta hand om historierna om galler för fönstren, våldtäkter, kidnappningsförsök etc medan Liza får tampas med diskussionen om varför chilenare blev norrlänning och så. Det senare är givetvis en baggis jämfört med det som, med denna modell, kan lämpas över på Mia.

Leroy sa...

Ta du och ring till Familjen Hjortsberg. Prata med Maria, Levi, Mikael, Osama och Helena´s familj och barn. Gör gärna ett besök där med Gunilla Kinn och A Widebeck. Se till att det rensas upp så att ogräs rensas ut och blommorna åter kan blomma i rabbatterna där och barn åter kan få ha kul med sina föräldrar och släktingar i Oxelesund mm. Att det åter är ok att ha Cocca cola flaskor med riskorn i. Dansa och sjunga igen.

Leroy