tisdag, februari 13, 2007

Svart eller inte

Jag fattar inte hur man ska göra för att posta en filmsnutt här, men gå till Emma och kolla på The Colbert Report om huruvida Barack Obama egentligen är svart. "If he isn't black, we need a new word" "Exactly" "What about nouveau black?" Jag dör.

Om man inte kände till en smula om det postmoderna amerikanska politiska diskussionen skulle man knappt tro att Debra Dickerson var på riktigt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, och om man inte kände till en smula om att Colbert är en ren satiriker som låtsas vara en sorts O'Reilly-typ, och som ställer frågor utifrån comedy-manus ("nouveau black" är ett skämt), samt att serien sänds på Comedy Central och att hela intervjun är ett slags meta-skämt...

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Eh, framgick det inte att jag just tyckte att det var ett roligt skämt?

Anonym sa...

Tycker det är riktigt roligt att se hur så många av kommentatorerna gör sitt bästa för att försöka misstolka praktiskt taget varje inlägg som görs. det är ju annars som upplagt för en hyllande ankdam (p.i.) av uppskattande mediefantaster (som jag själv), men istället är det ofta precis tvärtom.

oh well, fantastiskt roligt colbert report-inslag. bland det bästa jag sett honom göra.

Hemligt. sa...

youtube? när du kikar på klippet i youtubefönstret så finns det två fält i titel-, information-och tagg-rutan; url och embed. snatta det som står i embed och klistra in i bloggen så äre klart.

/marie snällborg