onsdag, februari 28, 2007

Helvetisk komedi

Så här går det när det som skulle ha kunnat vara en intressant diskussion om det sätt Carl Bildt använder sig av bloggen för att exempelvis tacka nej till debatter i medierna hanteras av någon som, milt talat, inte begripit mediet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Läste den där. Kändes som han var sur för att Bildt omkringgått mediernas tolkningsföreträde och hittat en ny kanal för att förmedla sina tankar. Han framstår verkligen som att han är fast i 70-talets mediavärld. Dra upp Chavez var ju ett lågvattenmärke.

Anonym sa...

På vilket sätt har han missförstått mediet?

Mrs S sa...

Bildt är ju en ämbetsman i statens tjänst. Och såvitt jag vet är den än så länge inte utsåld. Så därför må man tolka hans ord i bloggen som offentliga uttalanden om ansatser och förhållningssätt i diverse utrikespolitiska frågor.
Det underliga är regeringens tystnad.
Vad är dess utrikespolitiska linjer i huvudsak? det Bildt förhoppningsvis förmedlar via sin pladdrande/ eller inte pladdrande bloggportal.

Anonym sa...

Drevet kring Bildt är kanske också ett tecken på att slitningana inom regeringen (och de deltagande partierna) är större än vad som har synts utåt (Många ledarskribenter och debattörer aär ju starkt sympatiska, eller till och med kompis med ledande folk, till den här ASlliansen eller något av dess partier). Under vintermånaderna har det ju verkat nästan som om moderaterna ensamma vann valet eller i alla fall kunde sätta agendan helt själva, men så ligger det ju inte till och det är klart att det finns mycket olika bud på vad för slags politik man vill se.