tisdag, februari 06, 2007

Och förresten

De där tre vise männen. Jo. Nej. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Mer än att de uppenbarligen tycker att de äldre männen fått för snålt utrymme på sistone.

I sammanhanget hjälper det bara mycket lite att Nina Lekander varje morgon dyker upp på redaktionen i en äkta leopardpäls från 30-talet och är coolast i världen.

Uppdatering:
Det bästa svaret på alltsammans är förstås att fråga. De tre vise männen alltså. Som Linda och Lisa föreslår i kommentarerna, och Hanna Löfqvist gör på sin blogg.

Skicka alltså din egen fråga till Anders, Nisse eller Lasse!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det här måste vara ett uselt skämt. Menar Expressen allvar med detta? Och vem har skickat första frågan, redaktionschefen?

Journalister är inte experter och ska inte uttala sig som sådana.

För att göra det här riktigt roligt borde varje ansvarskännande medborgare översvämma "de vise männens" brevlåda med frågor av typen: "Jag har svårt att få utlösning, har ni några råd?" och "Min kille har gjort slut, vad ska jag göra?" och inte minst "Rosa eller rött läppstift i vår?"

Herrejävlar.

Johan Ahlin sa...

Aha, nu fattar jag vad du menar med "Underbara kvinnor med penna", du kanske visste om denna galenskap innan du skrev ditt inlägg här? Puh...

MVH Johan

Lisa sa...

linsa: Jag har just skickat en sådan fråga. Typ.

Lisa sa...

Hela tilltaget illustrerar på ett elegant vis skillnaden mellan kunskap och vishet.

Anonym sa...

Det tycks mig som ett något desperat försök att återfå lite av det kulturella kapital som tidigare fanns på Expressen Kultur.

Anonym sa...

Jag har bestämt för mig att Nina Lekanders päls är en ozelot...

Space babe sa...

Vad lustigt, jag pratade precis med min make i morse om pälsar och pälsmotstånd. Jag är själv svag för snygga och sköna pälsar, så jag funderade lite på om inte veganer i konsekvensens namn borde ge sig på alla köttätare också. Maken tror att veganer i första hand vill hindra inburning av söta pälsdjur, som dessutom blir deprimerade av burarna. Det låter iofs vettigt. Men en snabb och smärtfri avlivning av djuret då? Gör det pälsindustrin/pälsköp mer acceptabel?