onsdag, augusti 17, 2005

Overjump

Jag inser att min förra blogg kanske gick över gränsen från eggande tragedi till sånt som är så ofattbart hemskt att man faktiskt inte vill höra om det. Förlåt. Jag ska återgå till en charmigare och lättsammare slags patetik snarast.

Under tiden fascineras jag över att jag i bloggvärlden framstår som en insider, som en sån med makt. Jag och Viggo, typ. Oh, dears, om ni visste hur ödmjuk man känner sig när man säljer in ströartiklar till Björn Wiman för tresiffriga belopp, tvingas brödskriva idiotsaker för att kunna betala hyran och samtidigt försöker upprätthålla en illusion om att vara high maintenance. Jag vill ha allt från Roland Mourets och Burberry Prorsums höstkollektioner. Absolut allt! Kommer jag att ha råd med något över huvud taget? Ytterst tveksamt. Var är alla oljemiljonärer när man behöver dem?

8 kommentarer:

Jo'na&An'li sa...

Nej nej, det är visst sådant man vill läsa! Det första jag gjorde var att leta upp din artikel om Stella på expressen. I alla fall jag vill läsa allt om bebisar, varesig de är eller inte. Vi finns, vi lyssnar, vi är här.
/An'li

Isobel sa...

Vad snälla ni är! Jag kände att jag blev lite för svart bara. Särskilt som jag faktiskt inte mår då där dåligt hela tiden.

Silverfisken sa...

Skriv på, vi är många som läser, känner med dig och beundrar ditt mod.

Manne sa...

Darling.
Vi ska göra dig rik: Fördjupa samarbetet med Timbro, skriv för branschtidningar, håll föredrag. Dessutom kan du genom bloggstats visa vilken eftertraktad skribent du är. Du verkar ha en bok i dig som alla vill läsa. Oljemiljonär som jag är har jag beslutat om att sätta in 15000 skattade kronor på ditt konto varje gång du skriver något bra.

Missy M sa...

Jag håller med föregående läsare. Jag hamnade här hos dig för ett tag sedan och gör precis som resten. Läsr, känner, väcker en rädsla, släcker en annan och läser vidare. Fortsätt. Fast lite mode inblandat skadar aldrig iofs! ;o)

Missy M

Isobel sa...

Ni är änglar. Och du Manne får självklart gärna köpa den blå jackan på bilden åt mig nästa gång något alster faller dig särskilt i smaken.

alter ego sa...

Jag säger som dom andra: snälla Isobel sluta inte dela med dig av dina innersta mörka vrår. Det är sånt som gör att man vill fortsätta läsa. Och att man själv blir inspirerad att våga. Lämna ut sig själv.
Välkommen till mina funderingar nån gång: www.egotankar.blogspot.com

Manne sa...

redan gjort.