torsdag, augusti 18, 2005

O tempore o mores

Ja, vad håller vi egentligen på med på Expressen? Byter sidor och åsikter och ämnen och etiketter. Kan ni inte hålla er på en plats så man vet var man har er? ropar Martin Aagård förtvivlat i öknen.

Han är fortfarande arg på mig sen jag kritiserade hans kosmiska kamraters socialistposer tidigare i somras. Mest arg tycks han vara just för att han inte kan lägga mig i ett fack och sätta på locket och gå därifrån. Och det kan man ju förstå att sånt är frustrerande. Livet vore mycket enklare om alla gick runt med skyltar under hakan där deras ålder, klassbakgrund, förebild och partipolitisk hemvist stod klart och tydligt uppsatt. Han passar onekligen i den gamla Svenska Dagbladet-traditionen, Aagård. Skomakare bliv vid vad du läst. Eller i alla fall vid var du skrivit.

Jag är ledsen Martin, men jag kan inte hjälpa dig i din kamp för ett enklare, mer lättetiketterat universum. I min värld kan en och samma person faktiskt skriva både reportage från villalivet på ledarsidor och debattinlägg om skoluniformer på kultursidor. Utan att deklarera partipolitisk flagg någon enda gång.

3 kommentarer:

anders sa...

Oj då, någon blev visst trampad på en ond tå... Kan inte tycka annat än att han har en poäng i att det är underligt att förre Muf-ordföranden Tove Lifvendahl kommenterar presenteras som debattör och författare. Alla som anser att hon är mest känd som det räcker upp en hand. När det dessutom är i recensionen av en bok som kan uppfattas som politisk blir det faktsikt rätt oärligt.
"Han borde deklarera sina grundvärderingar" skrev Lifvendahl om författaren Elmbrant. Ska hon säga, politiker som hon är.

Janne sa...

Ja, det var elakt gjort att du kritiserade dem. De är ju ett skitbra popband. Det finns inte så många såna, speciellt inget med moderata värderingar vad jag vet.

Janne sa...

Ja, det var elakt gjort att du kritiserade dem. De är ju ett skitbra popband. Det finns inte så många såna, speciellt inget med moderata värderingar vad jag vet.