tisdag, maj 12, 2009

Hurra för kronofogden

Själv är jag såklart mest nöjd med att kronofogden begär in 30 miljoner i skadestånd från TPB-männen. Eftersom det såvitt jag begriper bara är knäckebröds-Calle som har pengar innebär det ju 1) en fattig rasist, 2) ingen kampanjkassa till Sverigedemokraterna till nästa riksdagsval. Win-win.

Jag medger att jag reagerar primitivt här, och borde vara missnöjd över den bristande rättssäkerheten, och jodå, det kan jag väl vara. Också.

Annars kan ni ju hjälpa till och betala internetavgift.

8 kommentarer:

Grovt Initiativ sa...

medlen helgar ändamålet!

Anonym sa...

Well, man kan ju också se det som att hans barn och fru får betala för något som deras far/make faktiskt inte hade något att göra med.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Ano, det klart att man kan. Jag blev själv väldigt förvånad över att han alls dömdes, bevisen för hans inblandning bortom initialskedet var ju hemskt tunna.

Men givet situationen kan jag inte annat än känna att det finns tydliga fördelar med just den här lösningen.

Naseer sa...

Internetavgiften betald. Funderar på om inte göra den till en veckoavgift. Men vill ju stödja rättshaveristerna.

Anonym sa...

Vi sk "rasister" kan Segra ändå. Just mycket tack vare flygblad och klistermärken vilka just länkar till våra sidor på nätet. I annat fall har vi ju betydligt finare fysiska muskler än de flesta judar, negrer och bergsturkar osv ens sett på vykort. Nån krona mer eller mindre kommer garanterat inte att stoppa oss frän att rädda mänskligheten från framförallt dig!

/Randor

Adolf (Gustav alltså) sa...

HAHAHAHA, kul inlägg, blekfisen! Fortsätt dricka mjölk till lunch som en riktig svensk så kanske du orkar hålla fanan högt hela nationaldagen.

Thomas E sa...

Fast Calle bor ju i Schweiz. Om Wadstedt och co. vill ha hans pengar så får de vända sig till dr Schweiziska myndigheterna, kronofogden är inte inblandad i det.

Anonym sa...

va, vem i tpb-fallet är rasist??