onsdag, augusti 23, 2006

Jodå, jag har sett det där som Häglund skrivit om mig, men eftersom jag inte bloggar just nu så tänker jag inte kommentera det.

Ps. Känn er fria att kommentera det själva i kommentarerna. Det, eller alliansförslaget. Eller chanserna att nå EM. Eller svårigheten att hitta bra charkprodukter. Mina kommentarer är öppna för allt och än så länge alla.

31 kommentarer:

Anonym sa...

du är bäst!

e2npau sa...

Vad och var hade Hägglund skrivit? Vem är Hägglund?

Anonym sa...

Men du kan ju kommentera, snyltblogga så att säga?

Erik sa...

e2npau: Han är bror till Kjell "En stor stark" Höglund.

Anonym sa...

Häglund bestämmer vad som är bra tv och skriver grymma artiklar om tv på webbsidan weirdscience.com (där han i huvudsak bloggar, dock)

Isobel sa...

Jag vet inte varför jag är bäst just nu och inte heller vem Kjell Häglund är bror till. Men det första är förstås trevligt och jag uppmuntrar alla diskussioner om eventuella släktskap. Men var det verkligen ingen som ville prata om korv?

Anonym sa...

EM - nej
Pepparsalami över disk - ja
Alliansen - kanske

Frånsett de bisarra Djurgårdsskriverierna så har det här varit grymt bra.

Anonym sa...

för att du alltid är det (bäst, alltså)!

P sa...

Alliansen är, liksom vänstern, fascister. EM bryr jag mig inte om. Bra charkprodukter är väldigt dyra.

Robsten sa...

Fan vilket skisnack, tur man inte är ung längre, jag skulle aldrig hängamed i det abstrakta tugget.
Du Isobel, skulle ni på Expressen inte kunna sänka Sahlin en gång för alla? Ni gjorde det nästan när hon tjackade toblerone, men inte riktigt, jobbet är inte avslutat, det vet ni.

surgubben sa...

Den godaste korven finns på Pol Food på torsgatan. La Gazelle i hötorgshallen har bäst merguez. Vad gäller kött är dessvärre östermalmshallen bäst, men i höst ska jag testa att köpa ett halvt eko-lamm på rheum.se.

Anonym sa...

Kolla vad Lassbo har skrivit idag ang politik. Hur länge ska folk försvara hennes läskiga (om än inte så smarta, för smart verkar hon INTE) uttalanden? Jag skulle inte anlita henne som advokat.

/Mörkrädd

Anonym sa...

http://karolinalassbo.blogspot.com/

Rikko sa...

Isobel. Skit nu i allt skitsnack. För skitsnacket finns ju där oavsett om du skriver på en blogg eller i en tidning. Skillnaden är bara den att du ser skiten på din blogg. Men vafan. Du är bra som du är. Det vet vi. Men vill se att du också vet det och bara skiter i töntarna som inte uppskattar bra texter.

Kom igen. Give it a go again darling.

Anonym sa...

Jag kunde inte låta bli att följa länken in på Lassbos rosa sidor. Himmel - det jag läste där fick mig att sakna dig ännu mer, o du smarta blondin! Så raring, kom tillbaka till oss bums.

Anonym sa...

Lassbo.. jösses. Efter allt snack om bloggmobbning hejdar man sig ett ögonblick. Tur är nog det. Man kan ju faktiskt bara låta bli att läsa.. någonsin mer. och be till gud att ingen på allvar ber henne bli politiker.

SHQ sa...

Men vad är det han har skrivit. Grattis till "segern" förresten. Jag skäms över klackens beteende.
Vilket man kan läsa här http://taxichaffis-glafsande.blogspot.com/

Mary Jane sa...

Carros senaste inlägg är ännu bättre. Det har sällan funnits några jurister på hennes korridor, förklarar hon, men i förra veckan flyttade det in en japan och en svensk, och hon har redan spunnit ihop en plan för hur den här svenske novischen ska pushas, peppas och trimmas till att bli en toppjuriststudent. "Ska han bo på *min* korridor så ska han bli bäst i klassen!!"

Ugh. Snacka om pennalism och, vad värre är, tänket att ska-man-läsa-till-jurist-så-måste-man-köpa hela-livsstilen.

Anonym sa...

Det intressanta är att allt snack om Lassbo i sig är raljerande skitsnack! Läs eller läs inte, men varför alla sviniga attacker?

Varför tror ni Isobel inte skriver?

Mary Jane sa...

anonym: Förr i tiden betydde skitsnack att man uppfann surmagade historier om nån, helst också i ett sälskap där X inte kunde höra om det. Med tanke på att de allra flesta inlägg om Lassbo utgår från vad hon själv sänt ut i offentligheten (fdet är svårt att bräcka henne i irritationspoäng), ofta citerar henne direkt, och många desstuom kommit på hennes gen blogg, eller på andra bloggar som hon uppenbarligen läser (t ex den här) så känns inte skitsnack som ett vettigt ord för det längre. Vill man vara glammig och fin får man lida pin.

Anonym sa...

Baah!

Detta ständiga skitsnack är bloggarnas sjukdomar. Något som gör att riktigt bra bloggare tappar sugen. Se på Isobel t ex.

Anonym sa...

lägg av. människor är elaka. sluta hyckla, om man inte vill att alla ska diskutera hur ful/fet/korkad man är ska man undvika att lämna ut sitt liv och sina åsikter på nätet. Lassbo får skylla sig själv. Och alla andra också. Tuffa till er!

Anonym sa...

Jo på sätt och vis: om man vill att nätet ska skilja sig från andra forum typ fikarummet, kommentarer i tidningar etc.

Eller: visst ska vi vara elaka och dumma eftersom vi är elaka och dumma.

?

Anonym sa...

Jag menar inte att det är positivt eller ens okej att vara svinig, bara att folk de facto ÄR sviniga. Jag kan bara se till att jag själv uppför mig och du kan bara se till att du uppför dig. Det känns bara lite naivt att tro att alla ska uppföra sig och vara snälla. Se hur världen ser ut..

Anonym sa...

Eftersom världen är hemsk och människor är elaka mot varandra så kan vi alla gömma oss bakom det och fortsätta vara sviniga. Ja, det verkar ju resonabelt. Super!

Eller så kan jag eller du peka på att Du eller du är elak - gör något åt det.

Anonym sa...

Jag gömmer mig inte. Jag ser som sagt till att jag inte uppför mig svinigt. Jag antar att du gör det samma. Återigen: trots att du och jag uppför oss oklanderligt kommer vissa andra att fortsätta vara svin. Visst ska man säga ifrån, men det känns en aning barnsligt att bli storögt förvånad.

Fredrik Ström sa...

Om man går ut på stan så visar man automatiskt upp sig för andra människor. Man syns och kanske till och med hörs om man pratar med någon. Visst är det väl helt okej då att spotta lite på den människan, säga att hon är korkad och ful? Jag menar, hon gick ju ut i offentligheten själv, och då får man väl stå sitt kast? Man får väl vara beredd på att bli slagen och hånad om man kommunicerar eller integrerar med andra människor?

Nej skämt åsido, det luktar rutten och besk avundsjuka lång väg om några av ovanstående kommentarer om Lassbo. Jag har också läst hennes blogg och den är grymt rolig. Tjejen har självdistans och vågar sticka ut och vara sig själv, oavsett samhällets förväntningar och ideal. Det är respekt! Fler borde vara lika modiga, de som törs!

Anonym sa...

Ja! Våga vara idiot!

Robert sa...

Fredrik Ström>
Cool självdistans? Mmm, kanske. men så här: om man spelar så hårt på bilden av en egocentrisk bimbo som Lassbo gör så får man spela med när folk börjar använda den bilden själva. Hennes qlighet känns också som en väldigt inrutad qlighet, ungefär som hos Jim Carrey. Det finns bara plats för en estradör på scenen: bloggaren själv (samma känsla har man aldrig haft hos Isobel, hon är på ett anat äätt öppen för olika spår i fråga om vem hon är och vad saker betyder, en anledning till att sidan förblivit spännande).

Om man har träffat den typen av figurer Lassbo skriver om några gånger IRL så är det sen inte superhett att läsa om dem en gång till, skildrade av en tjej som är totalt utan distans till hela studentmiljön och dess favorittankar, och särskilt till Juridicum.

Anonym sa...

Aktuellt citat:
"Reklamare och PR-konsulter är två grupper som ligger i botten när svenskarna får ange vilka de känner förtroende för. Den enda grupp vilken i SOM-undersökningarna (årliga djuplod när det gäller vanor och attityder till media, min anm) får lägre förtroendetal är politiker."

-ur en artikel om våra attityder till PR-konsulter ur samlingen "Ju mer vi är ytillsammans" (2004)

moskitoONE sa...

Hej Isobel!! Tänkte bara säga att jag uppskattar dina drogrelaterade ledare i expressen och hoppas att de kommer flera sådana!!
/moskito