måndag, augusti 07, 2006

Hjälp sökes

Jag behöver kontakt med nån som kan det där med data. Alltså nån som kan hjälpa mig göra en sida där jag förutom bloggen ska ha artikelarkiv och sånt. Hör av er om ni är hugade eller har ett namn åt mig.

12 kommentarer:

Donnie Donut sa...

Izzo, har tyvärr ingen hjälp med exakt det du söker. Men jag vill också ha, det där. Gärna också någon som hjälper mig med alla som vill att jag ska åka hem till Stockholm och dra åt helvete (vilket tycks vara ungefär samma sak, av malmöfolket att döma). Sniff!

Anders sa...

Kolla in Wordpress.com, gratis webbpubliceringsprogram med många möjligheter. Vi använder det på travelaid och det är superlätt att lägga till nya funktioner och finesser.

Robsten sa...

Ja men för fan!
Logga in.
Klicka på "Change settings".
Klicka på fliken "Archiving", där bestämmer du vilken frekvens och allt det skall vara.
Du har dessutom en hel del andra flikar där du kan göra lite trevliga instälningar.
var inte du journalist? De brukar väl vara hajja på just sådant.

Robsten sa...

Min stavning verkar det vara sämre med, men jag sitter och pular med så mycket samtidigt just nu.

eff sa...

Alltså, en hel webbsajt snackar vi nu? Typ www.isobel.se eller www.dödåtgnagetsämstalaget.se eller, tja, nåt. Lite som Gradvall har?

deep|ed sa...

Wordpress. Bäst att använda det på eget hotell. Bloggen är centrum och sedan gör du enkelt statiska sidor för artiklar etc. Kolla in mina bloggar.

Isobel sa...

Jag vill ha något liknande det gradvall har, ja. fast isobel.se är upptaget av ett popband.

Jessica sa...

Självklart rekommenderar jag mig själv.

Niclas sa...

U got mail (på Hotmailen).

Anonym sa...

Om det blir fråga om att lägga in egna bilder eller bildspel i artiklarna är det på flera sätt praktiskt att göra det som pdf-filer, och då behöver du Acrobat (stora Acrobat 6 eller 7 alltså för att kunna utforma dokumenten, inte Acrobat Reader). Kan laddas ner nånstans ;-)

deep|ed sa...

Det finns gratis pdf-destillerare.

Tjallamalla XXX sa...

Open Office är ett (förutom att det spöar windows officepaket med hästlängder OCH är gratis) enkelt och tacksamt program att göra .pdf:er i. Gör ditt dokument (wordliknande, excelliknande eller pp-liknande, tex) och välj "export as PDF". Klappat och klart.