måndag, november 21, 2005

Lejonet och björnen

Nä, Björn ska såvitt jag vet inte börja gästblogga hos PM och Leo, även om det är en rolig tanke. Det var mest en bra rubrik.

Som jag sa i lördags på Bloggforum: Jag kan inte för mitt liv begripa hur Otto Sjöberg kunde godkänna Leos bloggande. Han har redan ryckt upp bloggtakten till flera om dagen, annonserat nyheter och redaktionsskvallet och vänta bara på fortsättningen. Ni kan bara gissa vilka högoktaniga skandalrykten som kan komma den vägen om han så väljer.

Detta är alltså en allmän uppmaning, håll koll på Leo! Det är där ni kommmer att läsa det först.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Nu finns ett nytt nummer av Gilda!

http://www.badlands.se/003.php?ID=7002

Hoppas ni tycker om det!

Anonym sa...

Jag kan till skillnad från dig, utan att offra mitt liv, precis förstå varför Otto "godkänner" (det var skönt nyspråk...) Leos bloggande. Det jag dock inte kan förstå är hur läsaranalysen sett ut. Från det lilla jag sett är målgruppen, som för många bloggar vi sett under sommaren och sedan hösten, mediaeliten i Stockholm, av en mediamänska i Stockholm (boendes på Söder, det var som fan!). Men vänta nu. Isobel har ju rätt! Jag kan heller inte förstå hur nämnda blogg kan få existera; att ens på lång sikt tro att den skulle öka Expressens lönsamhet med en promille av en promille är ungefär lika otroligt som att Thomas Idergard (http://www.svd.se/dynamiskt/ledare/did_11081593.asp) skulle vissa någonsomhelst tillstymmelse till empati eller mänsklig insikt det närmsta seklet.