tisdag, november 01, 2005

Fan, fan, fan


Dagens ihärdigaste rykte från tevehuset: Darin har setts hångla med sin 30-årige manlige manager. Okej. Det är kanske inte någon chock. Men ändå. Darin. Jag ville så gärna tro att det var vi.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Tro mig, jag har varken något emot gammeldags moralkakor eller skribenter som kör med jag-låtsas-att-jag-accepterar-bögar-men-förminskar-dem-så-fort-jag-kan-retorik. Men ändå. Isobel!

Isobel Hadley-Kamptz sa...

skärp dig. precis som alla andra darins fans vill jag bara gärna ha kvar drömmen att det skulle kunna bli vi.

Anonym sa...

Seså, min vän. Var lugn, Darin är bara ung och osäker. Jag menar, han är tydligen, om ryktet stämmer, inte tillräckligt gammal för att skilja på arbete och privatliv. Han leker av sig men väntar fortfarande på den rätta. Att en kille hånglar med en annan kille betyder absolut inte att du är chanslös. Jag ser nog att hoppet trots allt lyser igenom dina vackra ögon (läs text).

Anonym sa...

Ganska oansvarigt att sprida ett sådant här rykte om någons privatliv, och som du inte ens vet om det stämmer. Det gäller även kändisar. Särskilt när det handlar om privatliv. Sanslöst elakt av dig.

Dålig stil Isobel.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Är det sanslöst elakt? Jag vill ju inte vara elak. Särskilt inte mot bedårande Darin. Jag tyckte själv att det var ett perfekt skvaller, just för att det:

1) Faktiskt var nytt, att man inte hade hört det förut.
2) Ändå motsvarar litegrann de aningar många hade
3) Inte finns någon som såras av att höra det. Utom möjligen alla tjejfans då som tvingas inse att det aldrig kommer att bli nåt (förutsatt att D inte gillar både killar och tjejer förstås). Visst, jag fattar att D kanske kan ha släkt eller liknande som inte uppskattar hans läggning, men det är ju ett mycket större problem som varken förbättras eller förvärras av att jag skriver om det här förtjusande ryktet.

Personligen anser jag att D med sin skönhet och ålder borde hångla så mycket han bara kan. Med precis vem han vill.

Anonym sa...

Jo, visst, men om det inte stämmer så är det inte särskilt roligt för någon att få "rykten" om sitt sexliv utlagda på nätet.

Tänk om det stämmer, men att Darin vill kunna ta upp detta med släkt och vänner själv? Inte att de ska läsa om det ryktesvis på nätet?

Karl sa...

Den som tycker att homosexualitet är något man ska få ”ta upp med släkt och vänner själv” anser samtidigt att det är något skamligt. Vilket det inte är.

Darin kommenterar själv saken i senaste Okej. Åtminstone var det så jag tolkade ett av hans intervjusvar.

Anonym sa...

Du, jag och Darin kanske inte tycker att det är skamligt, men det gör kanske hans föräldrar och vänner. Därför är det kanske hans rätt att bestämma hur och när han vill ta det med dem.