måndag, april 23, 2007

Och så lite reklamNu kan man beställa min bok på både Adlibris och Bokus. På det senare stället kan man se att de som har beställt den också verkar gilla svenska deckare.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bokus ljuger så det står härliga till i sina "också köpt dessa"-listor. Listorna representerar helt enkelt sånt som Bokus vill få sålt, sånt som säljs med minsta motstånd. Adlibris verkar däremot inte maskera bestsellertips som "också köpt dessa"-listor. De kanske helt enkelt är duktigare på att få ordning på sina databaser (eller också är de mindre intresserade av att sälja in bestsellers till varje pris, också i samband med de mest obskyra fackböcker – men det kanske är naivt att tänka så).

Anonym sa...

dom där också köpt-listorna är ju helt sinnes, vad jag än söker på kommer dyker nån paolo coelho-skit och allt om glykemiskt index upp. ba tjena. angående din roman, kan du inte berätta lite mer om omslaget? jag tycker bilden är så jävla fin.

Anonym sa...

Jag tycker bilden är ful. En typisk bekräfta-den-manliga-blicken bild. En blond söt flicka i underkläder som sitter och är "söt" i en flickrums-tankfull pose. Vad tänker hon på tro? Läppstift? Dyra väskor? Helt klart ett offer. Maktlös och undergiven, i uppenbart behov av att bli "omhändertagen" av en man. Ännu en av alla dessa oändliga bilder som bidrar till att cementera könsmaktsordningen också på det visuella planet. Vilket är nog så viktigt!

Jessica sa...

okej, jag skiter i allt ovanstående. jag tycker att boken var bra.