tisdag, april 03, 2007

Jag försöker sedan några dagar äntligen skapa en länk till Martin Jönssons utmärkta blogg, men först blev det bara en massa errors, nu går länken av någon outgrundlig anledning till Aftonbladet. Länken ser alltså ut såhär: http://www.svd.se/dynamiskt/blogg/did_12676000.asp

Är detta månne ett skämt från någon mer datakunnig av de försvarare av Aftonbladets opinionsmaterial som kände sig tvingade att ge sig tillkänna nedan? Eller är det av mer kosmisk natur?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den funkade när jag klistrade in den i adressfältet. Länken i högerspalten till Jönssons blogg har "http://http//" i början. Ska endast vara "http://". Den har också ett snedstreck på slutet som du får ta bort.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Ah, utan det extra http:t och snedstrecket är vi tillbaka på error. Vilket får en att ställa frågan hur i helvete det kunde leda till aftonbladet innan.

Anonym sa...

Nu funkar länken i alla fall.

Jag skrev en del pryttlar om vad Jönsson sa i morgonens bloggpanel på Gomorron Sverige.

Elias Betinakis sa...

AB och SVD har ju samma ägare och delar säkert på sånt som IT. Det förklarar säkert varför du hamnade på aftonbladet istället för svenskan. Ingen märklig "komplott" alltså utan vanlig IT-avdelningsstrul.