onsdag, mars 28, 2007

På den fjärde smäller det

De senaste veckorna har jag blivit intervjuad av Femina, Damernas Värld, Nöjesguiden, Amelia, Tidningen Boken, Dalarnas tidning och något till som jag glömt. Boken kommer alltså den 4 maj (fattar ni exakt hur konstigt och tufft det känns att kunna länka till sin egen bok på Adlibris?), det kommer utdrag också på flera ställen och i dag i telefon fick jag så mycket beröm för den av Björn Wiman att jag nästan började gråta. Det känns inte riktigt klokt. Det känns helt fantastiskt och vansinnigt läskigt och alldeles alldeles underbart. Lyckligtvis dunsade jag ner på jorden när någon på lunchen i dag frågade om jag skulle bli rik nu. Jag fnittrade. Eh, nej. Om inget extremt oförutsett inträffar. Ungefär 25 spänn per bok på f-skatt. En förstaupplaga på kanske 5000 böcker. Och jag har redan fått förskott som ska dras bort från den summan, om nu allihop skulle gå åt.

Det är inte för pengarna som man skriver böcker i Sverige.

Nu finns i alla fall den första av de där intervjuerna, i Nöjesguiden, ute.

4 kommentarer:

Staffan sa...

Läste faktiskt intervjun i NG förut. Jäkligt kul. Keep up the good work!

gudmundson sa...

Jag önskar innerligt att något oförutsett inträffar och du blir rik. Inte bara för att det vore rättvist, utan också för att jag känner på mig att du skulle kunna bränna stålarna på ett behagligt och kreativt sätt.

Lycka till!

Johan Ahlin sa...

Spännande, ska köpa den så fort den kommer, och, ska inte ställa den bredvid Pelle Anderssons "Hela Vägen Hem".

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Haha, jag hoppas ockås på det oförutsedda! Men kreativt, jag vet inte, jag skulle väl mest bjuda snälla och snygga människor på sprit och mig själv på skor och tid att skriva.